Superenergizarea minții: secretul unui creier tânăr și sănătos - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Superenergizarea minții: secretul unui creier tânăr și sănătos

Published

on

În ultimii ani, oamenii de știință au aflat despre creierul uman mai mult decât tot ce s-a descoperit în istoria umanității. Datorită evoluției tehnologiei și a sistemelor de biofeedback, este acum știut faptul că prin stimulare precisă și constantă, creierul uman poate realiza cu ușurință lucruri aparent imposibile. Momente de maximă claritate mentală, eficiență la o viteză superioară, stări de iluminare și extaz, super capacitate de memorare, controlul asupra corpului și autovindecare, creativitate și idei geniale, stări modificate de conștiință și senzația de odihnă profundă după doar 2, 3 de somn, cu toții am experimentat la un moment dat aceste trăiri.

 

Accesând la voință frecvența genialității

În realitate, aceste super-capacități mentale sunt lucruri pe care creierul le poate face cu ușurință atunci când este stimulat în mod adecvat. Tehnologia avansată existentă la ora actuală în lume permite oricărei persoane să acceseze în mod regulat toate stările extraordinare și aparent miraculoase ale creierului. Frecvența genialității și a creativității este o stare a minții în care poți învăța să intri și tu oricând ai nevoie.

 

Tehnologiile LS pentru menținerea creierului în formă

Revoluția fitness-ului mental din ultimele decenii a condus la demonstrarea ideii că dacă nu îți folosești și antrenezi creierul, toate funcțiile lui au de suferit, ești vulnerabil în fața bolilor de degenerescență mentală, îmbătrânești prematur și îți pierzi treptat forța vitală. Mintea și corpul sunt strâns legate. Starea creierului tău depinde într-o măsură foarte mare de modul în care îl folosești și ce faci pentru a-l menține în formă.

Una dintre tehnologiile pentru stimulare mentală capabilă să energizeze și să antreneze creierul pentru performanțe de excepție în orice domeniu este dispozitivul cu lumini și sunet modulate pe frecvențe din gama undelor Beta, Alfa, Theta și Delta. Prin cercetările efectuate în ultimii 50 de ani s-a observat că stimularea creierului cu dispozitive de tip LS (lumini și sunet) produce stări de profundă relaxare, maximă sugestibilitate și receptivitate la informații noi și permite accesul rapid la materialul stocat în subconștient. Contribuții semnificative în acest domeniu de cercetare au avut-o prof. Dr. Julian Isaac, psiholog californian (experimentul numit Restul de 90%), Dr. Norman C. Shealy care a studiat efectele stimulării pe bază de lumină, Dr. Thomas Budzynski care s-a folosit de tehnologia LS în scopuri clinice și a observat că efectele acestora variază de la inducerea unor stări profunde de somnolență, hipnagogice, până la imagini intense, aproape holografice. Alte nume de referință pentru aceste studii sunt Prof. Dr. Robert Cosgrove Jr., Dr. Gene W. Brockopp, Dr. Norman Thomas, Dr. Juan Abascal și Dr. Laurel Brucato.

 

Beneficiile stimulării minții prin lumină și sunet

Rezultatele acestor studii și cercetări continuă să se înmulțească și să fascineze lumea științifică. Efectele stimulării creierului prin tehnologiile de tip LS sunt mult prea multe ca să le pot include într-un singur articol și de aceea, pentru dezvoltarea informațiilor am inclus câțiva dintre cercetătorii relevanți în acest domeniu. Iată concret o parte dintre beneficiile superenergizării și antrenării creierului cu ajutorul tehnologiei LS:

 • dezvoltă constant creierul și îl ajută să devină mai sănătos și mai puternic
 • diminuează stresul și induce stări profunde de relaxare mentală și fizică
 • crește nivelul IQ-ului cu până la 30 de puncte
 • dezvoltă creativitatea și capacitatea de vizualizare
 • îmbunătățește memoria și accelerează procesul de învățare
 • îmbunătățește funcția imunitară, crește rezistența corpului la boli și dezvoltă puterea de autovindecare
 • învinge depresia, stările de deprimare, anxietatea și sporește încredere în sine
 • induce creierul în cea mai profundă stare de receptivitate și sugestibilitate, astfel încât reprogramarea programelor mentale negative se realizează aproape instantaneu și plăcut
 • luptă împotriva dependențelor de substanțe (studiile clinice care includ utilizarea dispozitivelor de tip LS indică înregistrări ale unor rate de vindecare fără precedent)
 • alină și chiar elimină dureri fizice (precum cele provocate de reumatism sau artrită, cât și dureri trecătoare precum migrenele sau cele provocate de răni)
 • ajută la vindecarea traumelor emoționale și la crearea unei armonii interioare depline
 • intensifică simțurile și deci plăcerile la nivel fiziologic (s-a observat faptul că stimularea creierului cu dispozitive de tip LS produce efecte de euforie și stare de bine la nivelul întregului corp)

 

Ceea ce s-a argumentat în cercul oamenilor de știință vis-a-vis de folosirea tehnologiilor de stimulare a creierului a fost dacă produc sau nu produc dependență. Studiile întreprinse pe durata a mai multor ani pe grupuri de oameni cu diferite vârste au demonstrat faptul că acest tip de stimulare poate fi întrerupt oricând fără efecte adverse și este în întregime benefic pentru sănătatea fizică și mentală. Mai mult decât atât, efectele stimulărilor mentale sunt cumulative, iar reverberațiile lor în corp sunt profunde și de durată.

În România, echipa de cercetare AimGroup facilitează accesul la aceste beneficii punând la dispoziția celor pasionați de dezvoltarea capacităților mentale tehnologia Mind Synergy.

Folosit de către psihoterapeuți, antrenori, specialiști în boli neurologice, medici, sportivi de performanță, artiști și oameni de afaceri, dar și de către practicanți ai diferitor căi spirituale, acest dispozitiv reprezintă un suport excelent în îmbunătățirea funcțiilor creierului, meditație, accesarea stărilor modificate de conștiință, sporirea productivității la locul de muncă și îmbunătățirea calității vieții. Mai multe informații și cum îl poți achiziționa afli pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

mind synergy creier

 

Anca Ciobotaru

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending