Connect with us
 

Transformăm orice ştire proastă într-o glumă bună este promisiunea pe care echipa „Superjurnalului” o face telespectatorilor Digi24 în noul sezon al emisiunii, care începe duminică, 13 septembrie, de la ora 22.00, Toni Grecu şi echipa lui vor analiza cu mult umor actualitatea săptămânii.

“La noi în echipa aceasta este cea mai importantă sarcină, să observăm şi să comentăm tot ce este relevant în domeniul ştirilor. Nou este totul, fiindcă ştirile vechi nu contează”, a declarat Toni Grecu.

Sezonul de toamnă al emisiunii aduce cu el şi multe noutăţi, după cum o spune chiar Toni Grecu.

“Avem doua rubrici pe care ni le dorim permanente: Republica Animată România, un desen animat în serial cu politicieni de marcă. În ediţia de duminică personajele de desen animat sunt primii doi bărbaţi ai ţării: Klaus Iohanis şi Victor Ponta. Altă rubrică nouă pe care ne bazăm se numeşte Şcoala Vieţii cu SOV. Ne-am inspirat din excepţionalele filmuleţe postate de ex-mogulul Sorin Ovidiu Vântu pe Facebook. Prima temă este despre manipulare sau cum se cucereşte o persoană privind-o la baza nasului. Recunoaştem că personajul virtual, deşi este foarte comic şi bine jucat de Dragos Muşat, nu îl poate egala pe original”, spune Toni Grecu.

În ediţia de duminică a „Superjurnalului” invitat special este Alina Gorghiu, co-preşedinte al PNL. Cu mult umor ea le-a povestit lui Toni Grecu şi lui Jojo despre jocurile copilăriei, dudele mâncate de pe jos si plimbările cu vaca, la ţară. Alte subiecte, precum situaţia delicată a imigranţilor care au luat cu asalt Europa, sunt tratate cu mult umor în emisiunea de divertisment de la Digi24.

“Nu vom aborda latura dramatică a situaţiei acestor oameni, ci una mai relaxată şi veselă. Toată lumea vorbeşte despre exod, dramă, frica Occidentului că vor fi năpădiţi de popoarele arabe, dar în România nu vrea nimeni să vină. Despre asta vom vorbi noi. Şi cred că va fi foarte comic”, spune Toni Grecu.

Duminică, de la 22:00, la Digi24, începe “Superjurnalul”. Imagini inedite şi în exclusivitate de la filmări gasiti pe pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/superjurnal.

Superjurnalul

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Show-ul Vulturii de noapte de la Kanal D a fost scos din grila!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Victor Slav, alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, au fost scoși din grila de programe Kanal D. Cei trei prezentau emisiunea Vulturii de noapte, însă aceasta nu va mai apărea pe post, conform deciziei luate de conducerea postului de televiziune anunta, unica.ro .  

Principatul motiv a eliminarii show-ului din grila au fost cifrele sub asteptarile statiei!

Victor Slav nu pare să fie foarte afectat de această schimbare neașteptată din cariera sa având în vedere că prezentatorul TV deja a părăsit Capitala. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a plecat într-o scurtă plimbare la Bacău, dar a ținut să-și înștiințeze fanii că totul este perfect în regulă cu el: ”Un scurt popas în Bacău la ”Deja mă simt mult mai bine. Mulțumesc!”, – a scris Victor Slav în dreptul unei fotografii în care apare alături de un doctor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Andra, la finalul unui moment de salsa: ”Nu mai dansez cu Mihai Petre!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Românii au talent revine vinerea aceasta cu o nouă ediție extraordinară din sezonul #9suprem. Concurenți care vor ului jurații și publicul vor lua cu asalt scena talentului și le vor prezenta momente la care nu s-ar fi așteptat.

Încântat de reprezentația de salsa a unei concurente, Mihai Petre i se alătură și dansează împreună, însă fata are un mic accident pricinuit de jurat. ”Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie.”, spune Mihai ușor îngrijorat și gânditor. Andra, vehementă și temătoare pentru manichiura ei, spune: ”Eu nu mai dansez cu Mihai Petre!”.

Tot mâine, jurații sunt uluiți de performanțele unei concurente de numai 12 ani și de momentul pe care-l prezintă. ”Nu înțeleg, băi, nene! Nu are limite, nu are limite, efectiv… Nu există limite.”, spune Smiley, profund impresionat.

Jurații, împreună cu Smiley și Pavel, dar și publicul, nu se pot abține și i se alătură unui concurent pe scenă în timpul numărului acestuia. Toți dansează, cântă și simt bucuria din reprezentația participantului, iar Andra îi învață pe Smiley și Pavel câteva mișcări noi de dans.

Vineri, de la 20:30, scena Românii au talent va fi inundată cu bucurie, entuziasm, carismă și foarte mult talent.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă: “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Venom vine joi, 21 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, iar vedeta care se ascunde în spatele măștii a avut de suportat multe de dragul acestui personaj. Venom a fost una dintre cele mai complicate măști care au urcat până acum pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru realizarea ei.

În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Cine se ascunde în spatele supereroului Venom, telespectatorii vor descoperi joi, 21 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending