duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSSuperkombat: Moroşanu şi Cătinaş, în turneul K-1 Final 16 de la Tokyo

  Superkombat: Moroşanu şi Cătinaş, în turneul K-1 Final 16 de la Tokyo

  Luptătorii români Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş şi-au aflat adversarii din piramida celui mai prestigios turneu de arte marţiale din lume, K-1 Final 16, care va avea loc pe 14 octombrie, la Tokyo.

  Cătălin Moroşanu, supranumit ”Moartea din Carpaţi” (1,80 m şi 105 kg), îl va înfrunta pe polonezo-australianul Paul Slowinski. În vârsta de 31 de ani, oponentul lui Moroşanu are 1,90 m şi 110 kilograme, iar de-a lungul carierei profesioniste de 13 ani a înregistrat nu mai puţin de 88 de victorii, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

  ”O să-i arăt eu lui Slowinski cine e şeful în ring! Nu o să mă uite toată viaţa după ce o să-l bat în ring!”, a afirmat sportivul legitimat la clubul Scorpions Iaşi, care are 10 victorii consecutive.

  Antrenat de celebrul Thom Harrinck, cel de-al doilea român din piramidă, Raul Cătinaş, câştigătorul Superkombat Cluj-Napoca, se va duela tot cu un australian, Ben Edwards, considerat numărul 1 în Oceania.

  Comparat de Harrinck cu Peter Aerts, lugojeanul Cătinaş (1,82 m, 107 kg) a revenit în ring la începutul anului şi a înregistrat până acum 4 victorii, iar la Tokyo o anunţă pe a cincea. ‘Gândul îmi e numai la Final 16. Am început o pregătire spartană pentru această gală şi nu concep să nu mă calific mai departe”, a spus luptătorul în vârstă de 24 de ani.

  Ben Edwards (1,90 m, 108 kg) este campionul K-1 Oceania din 2010, iar anul trecut a participat la gala Superkombat Fight Club de la Oradea, acolo unde a pierdut in semifinale cu cehul Roman Kleibl.

  Şase câştigători ai piramidelor Superkombat, promoţie condusă de românul Eduard Irimia şi care a devenit partener exclusiv al K-1 la nivel global, se află pe fight-cardul evenimentului. ”Voi fi la Tokyo în calitate de preşedinte al Superkombat şi pentru a-i susţine pe cei şase campioni. M-aş bucura ca măcar unul din cei doi români să se califice în marea finală şi să facă cinste ţării”, a afirmat Eduard Irimia în comunicatul remis AGERPRES.

  Daniel Ghiţă nu va mai participa la K-1 Final 16, japonezii renunţând la sportivul român din cauza unor conflicte cu managementul acestuia, care semnase un contract cu o promoţie concurentă.

  Câştigătorii de pe 14 octombrie se vor califica pentru marea finală K-1 de pe 26 decembrie de la New York, acolo unde marele învingător al piramidei de 8 va încasa un cec în valoare de un milion de dolari.

  Tot la Tokyo, dar într-un super-fight, va lupta şi sportivul nigeriano-român Benjamin Adegbuyi, cel care s-a impus în piramida Superkombat Varna. În vârstă de 27 de ani, cel poreclit Mr Gentlemen ajunge în ringul faimosului eveniment la numai un an şi jumătate de când s-a apucat de sportul de performanţă şi îl va avea ca adversar pe iranianul Jafar Ahmadi.
  La revenirea de la Tokyo, cei trei vor asista pe 20 octombrie la gala Superkombat World Grand Prix, care va avea loc la Galleria Arad, şi unde sunt anunţaţi deja pe fight-card luptători precum Sebastian Ciobanu, Steve Banks, Andrei Stoica şi Alexandru Lungu.

  Fight-cardul K-1 Final 16:

  Turneu
  Zabit Samedov – Xavier Vigney
  Hesdy Gerges – Serghei Lascenko
  Singh Jaideep – Ismael Londt
  Hiromi Amada – Makoto Uehara
  Paul Slowinski – Cătălin Moroşanu
  Jarrell Miller – Arnold Oborotov
  Ben Edwards – Raul Cătinaş
  Mirko ‘Cro Cop’ Filipovic – Randy Blake
  Super-fights
  Genji Umeno – Chanhyung Lee
  Jafar Ahmdadi – Benjamin Adegbuyi
  Saulo Cavalari – Pavel Juravlev
  Rick Roufus – James Wilson

  AGERPRES

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente