Supernanny în acțiune într-o ediție despre răsfăț - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Supernanny în acțiune într-o ediție despre răsfăț

Published

on

Foto Credit: Prima TV

Sâmbătă, la Prima TV, de la ora 20.00, Supernanny se va afla în acțiune pentru părinții care vor să afle cum să abordeze o relație cu un copil răsfățat.

 

 

Expertul în parenting Urania Cremene poposește în București, acasă la o familie V.I.P. Mama este antrenoarea de fitness Roxana Schwartz, tatăl este medicul estetician Victor Schwartz, iar băiețelul lor, Edi, se poate mândri că este, la 4 ani și jumătate, centrul universului, pentru care cuvintele răsfățat, alintat, mofturos sunt palide și departe de realitate – o realitate în care nu există nici limite, nici reguli.

Odată ajunsă la familia Schwartz, Urania va observa că, dincolo de statutul de ”vedetă” a casei al lui Edi, părinții au maniere diferite de abordare a relației cu acesta. Mama – ultra permisivă, tatăl – ceva mai autoritar, o combinație care nu face decât să cimenteze soclul de răsfăț pe care stă copilul.

 

Ca de obicei însă, expertul în parenting va găsi soluțiile potrivite și pentru această familie. Iar cea mai importantă dintre acestea este ca mama și tatăl să ”vâslească” în aceeași direcție și cu aceleași metode de evitare a… turbulențelor. Cum se va împăca Edi cu noile reguli ale casei ? Vom afla și… vom nota, pentru că Supernanny vine mereu cu lecții noi, numai bune de aplicat în familiile ce se regăsesc în situații similare.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending