Connect with us

Emisiuni

SuperSPEED ajunge pe drumuri de munte, într-o ediţie eploziva, sâmbătă, la PRO TV

Published

on

Sâmbătă, de la ora 10:30, la SuperSPEED la Pro TV, Giurgea și Bratu revin cu detalii despre cele mai noi modele de mașini și aduc teste surprinzătoare. Băieții au condus un Bentley Flying Spur V8, cea mai accesibilă limuzină de la marca britanică, pentru a vedea ce le oferă clienților săi pretențioși, care-și doresc ceva mai mult decât un ”simplu” BMW Seria 7 sau Mercedes-Benz Clasa S. Concluzia o vedem mâine dimineață, de la 10:30.

 

Emisiunea continuă cu un test pe circuitul Academiei Titi Aur, unde prezentatorii emisiunii merg cu noul Hyundai i30, pentru a înțelege mai bine diferențele dintre acest model și Volkswagen Golf 7 facelift.

Jaguar F-Pace, o apariție spectaculoasă pe șosea, trăiește periculos alături de Giurgea și Bratu pe drumuri dificile de munte, în timp ce un Mercedes-Benz GLC Coupe privește amuzat tot testul. Cele două modele sunt protagonistele unui test spectaculos, pe care îl vedem sâmbătă dimineață.

 

Cele mai noi informații din lumea auto și cele mai noi modele de mașini sunt prezentate în fiecare sâmbătă de Giurgea și Bratu, de la ora 10:30, la SuperSPEED la Pro TV.

 

Foto Credit: PRO TV

Stefan Stan gateste pentru Andreea Mantea, in aceasta seara la Cireasa de pe tort

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending