Connect with us

Life Style

“Superstare”, noul single al trupei ONE

Published

on

Sunt tineri, îndrăgostiți și au o piesă nouă, perfectă pentru vară! Trupa ONE lansează al patrulea single din cariera trupei, “Superstare”, alături de MediaPro Music.

“Este o piesă de vară pe care și-o cântă doi îndrăgostiți. E vară, e vacanță, mergem la mare și avem o ‘Superstare’! Noul nostru single este unul pozitiv și optimist, care o sa vă stârnească cheful de distracție, iubire și de plajă”, au declarat Criss și Vlad.

Piesa ‘Superstare’ reprezintă prima colaborare a trupei ONE cu DeMoga Music. Aceasta ste compusă de Ionuț Vasilache, Marius Moga și Liviu Teodorescu, iar versurile sunt scrise de cunoscuții artiști Adda, What’s Up și Shift.

Criss și Vlad sunt primii artiști din România care au realizat un cover filmat pentru noul lor single. Cei doi artiști vor pleca într-o vacanță în Grecia, unde vor filma și un videoclip pentru noua lor piesa, “Superstare”.

Trupa ONE a luat naștere anul trecut în luna mai, iar de atunci, Criss și Vlad au lansat un album, “Aprinde un vis”, trei single-uri, “Un nou început”, “Till the end of time” și “Run for love”, și două videoclipuri. Mai mult decat atat, cei doi artisti au fost deja in primul lor turneu in Ardeal, in cinci orase.

Membrii ONE celebrează dragostea în fiecare clipă, motiv pentru care repertoriul trupei este format din melodii pline de iubire și pasiune, perfecte pentru îndrăgostiții de toate vârstele. Deși sunt împreună de peste doi ani, Criss și Vlad sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi își petrec împreună aproape fiecare zi, la repetiții sau la școala TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

ONE “Superstare”

Foto credit: Alex Borundel

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending