Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Celebrul supraviețuitor Ed Stafford, cel care a rezistat 60 de zile pe o insulă pustie doar cu o camera de filmat, revine într-un nou sezon al emisiunii Supraviețuire extremă cu Ed Stafford. Noile episoade ni-l arată în diverse locuri, complet expus, fără apă, hrană sau orice alt fel de ajutor, în timp ce se luptă să scape cu viață. Primul episod al noii serii ni-l prezintă pe Ed chiar în Munții Carpați, unde aventurierul a rezistat timp de 10 zile în sălbăticie, dând dovadă mult curaj. Noul sezon în 5 părți va avea premiera duminică, 13 aprilie.

Faimos pentru aventurile sale prin junglă când a mers pe jos timp de 860 de zile, în seria Amazonul parcurs la pas, dar şi pentru cele 60 de zile petrecute pe o insulă pustie în primul sezon al emisiunii Supravieţuire extremă cu Ed Stafford, Ed urmăreşte să demostreze că poate înfrunta orice condiţii, în orice loc de pe glob. Filmat în Munţii Gran Sabana din Venezuela, Delta Okavango din Botswana, Munţii Carpaţi, coasta Australiei de Vest sau în jungla din Borneo, Ed este supus unor teste extrem de dificile,    punându-şi viaţa în pericol în orice moment. Complet expus, fără apă, hrana sau orice fel de ajutor, aventurierul are la dispoziţie 10 zile să scape cu bine, fără să fie răpus de forţele dezlănţuite ale naturii.

Supravieţuire extremă cu Ed Stafford este o serie comandată de Elizabeth McIntyre pentru Discovery Networks International şi produsă de Tigress Productions. Helen Hawken este producătorul executiv pentru Discovery Networks International. Dick Colthurst este producătorul executiv, iar Matt Brandon este producătorul seriei pentru Tigress Productions.

Episodul 1 – România

Singur în Munţii Carpaţi, una dintre ultimele zone de sălbăticie adevărată din Europa, Ed se află pe terenul de vânătoare al câtorva sute de urşi bruni feroce. Fiind într-o alertă permanentă, acesta este la un pas de îngheţ şi ameninţat de deshidratarea severă. Apelând la resursele găsite în pădure, Ed foloseşte aceleaşi soluţii care au fost folosite probabil şi în epoca de piatră. Astfel, în doar 10 zile, Ed are deja haine, foc, rezerve de hrană şi adăpost.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending