Connect with us

Life Style

Surpriză de proporţii pentru matinalul Antenei 1, Răzvan Simion, la „X Factor”

Published

on

Aflat la filmările pentru super show-ul „X Factor”, care va începe în această toamnă la Antena 1, Răzvan Simion a avut parte de o surpriză de zile mari.

X Factor se pregăteşte pentru o scurtă vacanţă, colegii lui au profitat de această ocazie pentru a-l sărbători cum se cuvine aseară, chiar pe platoul de filmare, pe Răzvan. Înainte de finalul zilei, showman-ul Horia Brenciu a cerut echipei să stingă luminile şi a început numărătoarea. 1-2-3 … 34 de mini-torturi de ciocolată au fost aduse pe scenă de către echipa X Factor, în tot acest timp, toată lumea cântându-i „La mulţi ani”.

Copleşit de emoţii, Răzvan a izbucnit în lacrimi:

„Este pentru prima oară în viaţa mea când atâta lume îmi cântă <<La mulţi ani>>, chiar mi-aţi făcut ziua! M-au năpădit emoţiile”, a mărturisit el.

Simion Razvan

Răzvan Simion a continuat petrecerea alături de colegi până târziu după miezul nopţii, urmând ca astăzi să sărbătorească alături de familie. Spre seară, Răzvan şi Dani vor porni către Predeal, acolo unde cei doi prezintă un eveniment.

Din toamnă, telespectatorii îi vor putea revedea pe cei doi matinali atât în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, care va reveni în grilă la începutul lunii septembrie, cât şi la X Factor. 

Razvan X Factor

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending