Surpriza lui Ștefan Stan: Vică este fermierul săptămânii, iar Mioara Velicu a părăsit ferma! Ce audienţă a înregistrat showul?

0
1524

O nouă săptămâna a început ieri seară la Ferma Vedetelor. Jocuri, controverse, tensiune și un nou fermier al săptămânii, așa poate fi rezumată în câteva cuvinte ediția de ieri.

Ștefan Stan s-a ținut de promisiunea făcută înainte să iasă din casă, iar supriza pe care le-a pregătit-o colegilor săi a fost să o aleagă pe Vica fermierul săptămânii.

Ce audienta a intregistrat showul?

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare, 20:30 – 22:19, de peste 1.8 milioane de români, iar în minutul de aur de la 20:53 peste 2.3 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 10.9 puncte de rating și 22.8% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Antena 1 a obținut 5.8 puncte de rating și 12.0% share.

Ce au facut concurentii la ferma?

Dimineța a început cu glume și dans, iar Dima a făcut o confesiune care îi stătea de mult pe suflet: s-a săturat de mămăligă. Spiritul creativ al lui Dan a pus în scenă o nouă ediție din Ferma Gossip care le-a avut moderatoare pe Cristina și Vica, iar Dima și Corina au fost invitații speciali.

Temele emisiunii au variat de la capră, la sex sau chiar la sâni. Însă, nu toată lumea s-a bucurat de noua ediție Ferma Gossip, iar Mioara s-a simțit din nou exclusă de gașca veselă: “Dan nu m-a invitat să fac parte din videoclipul lui care se va difuza în interiorul fermei. M-am simțit jignită!”.

Un nou răvaș misterios le-a animat duminica femierilor și un nou colet surpriză îi aștepta bine ascuns în pădure, iar mirajul premiului pe care îl primeau după îndeplinirea sarcinii i-a făcut pe concurenți să o rupă la fugă în căutarea lui. Cursa pentru copacul cazut Ferma Vedetelor PRO TV

Comentarii