Surpriză muzicală la început de an! ANTONIA lansează single-ul ”Taifun” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Surpriză muzicală la început de an! ANTONIA lansează single-ul ”Taifun”

Published

on

ANTONIA începe anul cu un nou single care se numește ”Taifun”, o piesă de dragoste în limba română compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

 

 

În videoclipul oficial, ANTONIA este o zeiță superbă și îl are alături pe Alex Velea atunci când își cântă povestea de dragoste. ”Am lucrat pentru această piesă cu una dintre echipele mele preferate de la Golden Boy Society și cu Theea Miculescu, o compozitoare extraordinară. Când lucrez cu Alex este super chimie, evident, și din punct de vedere muzical, dar și pe set, la filmare. Abia așteptam să lansez această piesă, o aveam de ceva timp pregătită. Mulțumesc NGM Creative pentru video, m-am simțit minunat, mai ales pentru că Alex a fost alături de mine.”

 

Regizorul videoclipului este Bogdan Păun, DoP Alexandru Mureșan, conceptul Andra Marta și Chris Poszet, toți din echipa NGM Creative, iar producția video Loops Production. De look-ul Antoniei s-au ocupat Cristina Crăciun (styling), Ema Uta (make-up), George Cozma (hair).

 

Anul trecut, ANTONIA a lansat ”Rebound”, tot o piesă cu mesaj de dragoste, pop, cu influențe R&B, dar și ”Como ¡Ay!”, videoclip în care invitat special este Alina Ceușan și ”Muți”, video filmat în propria casă în timpul carantinei.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending