Surpriză pentru Dan Negru! Cum a reacționat acesta la declarațiile unuia dintre concurenții - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

În această seară, de la 22:30, cinci concurenți intră în „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, pregătiți mai mult ca oricând să dea soluțiile la definițiile enunțate de Dan Negru. Cunoștințele de vocabular, atenția și spiritul de observație fac parte din ingredientele care le pot aduce acestora titlul de câștigător/câștigătoare a ediției.   

Dan Negru a avut parte de o surpriză de proporții în platoul emisiunii, unul dintre concurenți stârnindu-i acestuia o reacție de milioane.

“Mă uit lung la tine și bat din picior. Să îți spun un lucru? Soția mea este din Ineu…Tu ai făcut liceul în Ineu?  Soacră mea a fost profesoară la liceul din Ineu. Fantastic! Să le zicem oamenilor că nu ne-am cunoscut până azi. Lumea asta ce mică este! Și țara, la fel de mică!”, a afirmat entuziasmat Dan Negru, după ce concurentul s-a prezentat, pe scurt, în fața acestuia.

Care vor fi cuvintele ce le vor da bătăi de cap concurenților din această ediție, cum se vor descurcă aceștia sub presiunea timpului și cine va fi câștigătorul ediției de astăzi puteți afla urmărind „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending