Connect with us

Un nou sezon incendiar Vocea României începe în această toamnă, la PRO TV! Audițiile pe nevăzute s-au terminat, iar Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă au echipele complete, concurenții pregătindu-și intens vocile pentru a răsuna pe scena unde doar vocea contează.

Etapa audițiilor pe nevăzute le-a adus celor patru antrenori multe surprize, și nici de această dată nu au lipsit susținătorii cu renume.

Ivan Patzaichin a venit și în acest an pentru a le ura succes antrenorilor în noul sezon Vocea României. El este obișnuit cu atmosfera și emoțiile din platoul Vocea României de anul trecut, când a fost încă o dată alături de concurenți, antrenori și Pavel Bartoș.

Ivan Patzaichin Vocea Romaniei

Cand a auzit că e un ring și la Vocea României, Leonard Doroftei s-a hotărât să le facă o vizită celor patru antrenori și lui Pavel Bartoș. Campionul și-a adus și mănușile cu care a reușit cele mai tari KO-uri. Doroftei a fost surprins de Loredana, care i-a arătat că este as la box, chiar și pe tocuri.

„Îmi pare rău ca nu a făcut box mai devreme, pentru că putea fi campioană mondială”, a spus el.

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. corina frumusani

    13 august 2015 at 14:44

    Pai ce legatura au acesti sportivi cu emisiunea asta? Mai bine aduceau ceva vedete internationale cum se intampla pe dincolo. Nu stricati formatul cu „chestiuni locale”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending