Connect with us

Emisiuni

Surprize mari în următoarele ediții Splash! Vedete la apă la Antena 1

4 concurenți se vor califica în finala săptămânii, iar alți 2 vor fi readuși în concurs cu ajutorul unor wild card-uri.

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Surprizele se ţin lanţ în cele mai noi ediţii ale show-ului Splash! Vedete la apă, difuzate vineri, de la 20:30, sâmbătă şi duminică de la 20:00, la Antena 1. Începând din această săptămână, vor exista doar două zile de calificări în finala săptămânii, iar juraţii vor avea la dispoziţie wild card-uri, cu ajutorul cărora vor putea readuce în concurs concurenţi din ediţii anterioare ale emisiunii. 

Diana Sar, Otniela, Alina Petre, Jorge, Dima Melnic și Tiberiu Balica sunt curajoşii pe care telespectatorii îi vor putea urmări vineri, de la 20:30, la Antena 1. Dintre ei, doar doi se vor califica în finala săptămânii, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, iar din gala de sâmbătă vor fi aleși alți doi finaliști de jurații „Splash! Vedete la apă”.

„Celor patru finaliști li se vor alătura doi concurenți pe care, atenție, voi îi veți alege… din concurenții care au fost deja la Splash!”, le-a spus Răzvan Fodor juraţilor Splash! Vedete la apă, iar Monica Bîrlădeanu a completat: „Care au impresionat, care merită a doua șansă și care merită văzuți din nou!”.

Clara Gherase și Cosmin Natanticu sunt primii jurați care își vor folosi wild card-urile în cadrul acestui sezon. „Am un concurent care a demonstrat că a fost curajos sau curajoasă, veți vedea. Nu prea i-a reușit săritura atât de bine și am vrut să îi mai dau o șansă, pentru că merită! Veți vedea că merită din plin!“, a declarat Clara Gherase. Pe de altă parte, Cosmin Natanticu are mai multe opțiuni – „Eu am vreo patru, dar, trebuie să mă opresc la unul“, a precizat juratul.

Ce vedete vor primi o nouă șansă ca să concureze pentru câștigarea premiului de 10.000 de lei, dar și cine sunt finaliștii din cele două zile de calificări, telespectatorii pot afla urmărind galele din această săptămână ale emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Ele vor fi difuzate vineri, de la 20:30, iar sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00.

La fel ca în sezoanele trecute, va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și cei de acasă își vor lua doza necesară de zâmbete. De asemenea, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă” care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze salturile, dar și să își învingă fricile.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending