Surprize pentru îndrăgostiți la Polus Center Cluj

0
624

PolusCenter le-a pregătit clujenilor de Ziua  Îndrăgostiților un concert incendiar alături de frumoasa Antonia. În plus, îndrăgostiții își vor putea spune Da! pentru o zi chiar în capela lui Elvis Presley.

În perioada 14-17 februarie 2013 clujenii vor sărbători iubirea la Polus Center precum în marele  Las Vegas. Îndrăgostiții își vor putea oficializa relația pentru o zi chiar în capela lui Elvis Presley.

Mai mult, de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, Polus  Center a pregătit un super concert. Începând cu ora 19.00 pe scenă vor urca artiștii Big Time Production: Empire, Patricia Niri, Mihai Adrian, Alexandra Cociș, Cornelia Feraru și proiectul Verde, iar de la ora 20.00  toți cei prezenți vor fredona super hiturile frumoasei Antonia.

Căsătoriile în stil Las Vegas vor avea loc în piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, iar programul de oficiere a căsătoriilor de o zi va fi următorul:

14-15 februarie – între orele 17.00 – 21.00

16-17 februarie – între orele 15.00 – 20.00

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.

Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac  Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

Biroul de presă al Polus Center Cluj

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.