Connect with us
Avatar

Published

on

Înapoi1 of 2

Simona Gherghe prezentatoarea emisiunii – magazin ACCES DIRECT de la Antena 1 a anunţat la începutul anului că este însărcinată. Vedetă în vârstă de 39 de ani va naşte în luna iunie, potrivit Libertatea.ro .

 

Însă Simona se va retrage de la cârma emisiunii ACCES DIRECT din luna aprilie, conform sursei citate.

 

“Simona va renunţa să mai prezinte emisiunea de la Antena 1 până la sfârşitul lunii aprilie şi i se va găsi o înlocuitoare până atunci. Emisiunea va intra în vacanţă la sfârşitul lunii iulie, însă ea va fi mămică până atunci”, au povestit surse apropiate prezentatoarei de la Antena 1.

 

Potrivit altor zvonuri, Simona Gherghe s-ar retrage definitiv din televiziune, asta pentru a putea să se dedice vieţii de familie.

Cum, ACCES DIRECT este o emisiune cu greutate, în grila Antena 1, şefii postului au căutat din timp o înlocuitoare pentru Gherghe.

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: Propune nominalizări pentru cele 15 categorii participante

Mirela Vaida, la Acces Direct

Tot mai multe voci din interiorul postului afirma că,  Mirela Vaida (ex. Mireasa pentru fiul meu) va prezenta ACCES DIRECT. Vaida are multă experienţă cu emisiunile care sunt transmise în direct şi mai mult decât atât este carismatica şi iubita de mulţi telespectatori ai postului şi nu numai.

mirela-boureanu-vaida

MIRELA BOUREANU VAIDA, PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016

 

Un lucru este cert, Vaida are priză la publicul online, public tânăr care este extrem de necesar pentru posturile de televiziune. Carenţă pe care multe vedete de televiziune din România o au.

Vaida tine cu sufletul la gura mulţi internauţi, sunt zeci de grupuri şi fan cluburi pe reţelele de socializare despre viaţa şi activitatea Mirelei Vaida.

Aşadar din luna aprilie, cel mai probabil ne vom vedea, zilnic cu Mirela Vaida, la Acces Direct.

 

Iată ce Premii a primit Mirela Vaida în televiziune, pe următoarea pagină!

Galerie foto si video pe pagina 2. 

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending