Connect with us

Reality Show

SURVIVIOR Aseară, victoriile s-au împărțit între Faimoși și Războinici!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Gândul că ai noi colegi de echipă te poate face să zâmbești că primești mai multă forță sau te poate face să realizezi că nu știi niciodată ce surprize te așteaptă în această competiție. Aseară, Faimoșii și Războinicii au înțeles că trebuie să se adapteze, să accepte noi curajoși în echipă și să o ia de la capăt pentru fiecare probă la care sunt supuși.

Marian Drăgulescu si Natalia Duminică s-au alăturat echipei Faimoșilor, în timp ce Doru Răduță si Oana Ciocan fac, de acum, parte din tribul Războinicilor. Cei patru sunt extrem de motivați să demonstreze că merită să facă parte din cel mai puternic show și au intrat direct în probele dificile din Survivor România.

Cele două probe ale serii au avut ca miză… mâncarea! Dacă la primul joc, cel de recompensă, Războinicii au reușit o victorie convingătoare cu 10 la 6, la cel de-al doilea, un amuzant quiz, Faimoșii s-au impus cu 5 la 1. Astfel, membrii ambelor triburi au putut încheia ziua cu stomacul puțin mai plin și cu liniștea că următoarea probă îi va găsi mai bine pe fiecare dintre ei.

Jocul merge mai departe cu o nouă seară electrizantă! De la 20:30, pe PRO TV, cele două triburi vor lupta pentru cea mai importantă miză: rămânerea în competiție. Cine va câștiga și cine va face nominalizări pentru eliminare, aflăm în doar câteva ore.

Și în această seară, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor Survivor: Extrashow! Două foste concurente îi vor fi alături câștigătorului sezonului trecut!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, o seară în care imunitatea scoate tot ce este mai bun din concurenți!  

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending