SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Când credeau că au reușit să intre într-un ritm pe care-l cunoșteau, că au descoperit rețeta prin care să rămână aproape unii de ceilalți în jocurile de Imunitate și că pot clădi, pas cu pas, propriul lor drum către finală, concurenții au înțeles ieri că Survivor România le aduce provocări tot mai mari. În cea de-a zecea săptămână de competiție, Daniel Pavel i-a anunțat că trebuie să se confrunte într-un Joc… de captivitate!

În ciuda faptului că ambele triburi au început cu o motivație incredibilă, Faimoșii au pierdut, din nou, la limită și au văzut cum Războinicii l-au ales pe Remus Boroiu ca primul concurent în captivitate. Supărat, dezamăgit și cu gândul la toată această perioadă, Zmărăndescu a ținut să spună: ”M-am săturat să pierdem întruna”.

Din păcate pentru membrii echipei roșii, greutatea a continuat și la Jocul de Imunitate unde tot cei din tribul albastru au avut câștig de cauză. Așa că Faimoșii au mers la Imunitatea personală unde Ștefania și Zmărăndescu au reușit să se impună și să-și asigure liniștea pentru această etapă.

La Consiliu, momentul voturilor a arătat că tribul este deja decimat de conflicte și discuții interne, așa că nominalizările au fost iar surprinzătoare: Ionuț Iftimoaie, ca alegere a grupului, DOC și Ada Dumitru, ca propuneri ale celor care au imunitate. ”Nimeni nu este în siguranță”, a ținut să precizeze Iftimoaie, care va trece în această seară prin emoția votului celor de acasă.

În această ediție, telespectatorii vor vedea cum s-a descurcat Remus în prima lui noapte de somn alături de adversari, dar și cum îl vor trata aceștia. Tot atunci, vom afla și reacțiile după Consiliu, unul ”dureros”, după cum îl va numi Kamara. Se pare că în tribul roșu există mai multe echipe, iar DOC va reaminti o concluzie pe care o tot repetă în ultima vreme: ”femeile fac de mult timp jocurile aici”. Oare ce alte discuții vor mai apărea, dar și ce repercursiuni vor exista pentru această stare neplăcută?  

Pot Faimoșii să se mai regrupeze și să câștige cea de-a doua Imunitate? Sau va fi clar că vor pierde un nou membru al echipei? Noi provocări, un nou joc cu mize colosale și o seară ce nu trebuie pierdută.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending