Connect with us

ENTERTAINMENT

Survivor 2023, 22 mai. Carmen Grebenișan, profund mișcată de cadoul primit de la Ștefania Stănilă

Dan Ursa și-a deschis sufletul în fața colegilor și a spus ce emoții are înainte de ultimele jocuri. 

Published

on

Foto Credit: PRO TV

După ce Ștefania Stănilă a fost eliminată și a ratat șansa de a ajunge la ultimele lupte din sezon, în concurs a mai rămas un singur reprezentant al fostei echipe a Faimoșilor – Carmen Grebenișan. Influencerița a legat o prietenie strânsă cu Ștefania, iar cadoul pe care l-a primit de la ea a mișcat-o profund. 

VEZI ȘI Modificări urgente în grila de programe PRO TV. Este vizată FINALA reality show-ul SURVIVIOR ROMÂNIA

„A plecat o parte din mine. S-a rupt un pic din mine. Mi-a lăsat suvenirul ăsta, care este un lănțișor împletit de ea și mi l-a lăsat mie în ghiozdan. M-a atins faptul că mi l-a lăsat mie după ce a plecat. Nici nu m-a anunțat”, va admite Carmen, cea mai bună prietenă din show a Ștefaniei. De altfel, creatoarea de conținut este în acest moment singura reprezentată a tribului Faimoșilor în această etapă. Pe de altă parte, Andrei Krișan care s-a aflat la nominalizare cu Ștefi, le va transmite celor de acasă o parte din bucuria lui: ”Sunt atât de recunoscător”.

VEZI ȘI Când vom afla marele câștigător Survivor România? Cum se va desfășura finala celui dur reality show TV?

Dan Ursa și-a deschis sufletul în fața colegilor și a spus ce emoții are înainte de ultimele jocuri. 

„Nu știu cum a fost pentru voi, dar pentru mine au fost 5 luni foarte grele.Eu am făcut o statistică și am zis: la ultimele mele joburi am stat minimum 5 ani. Că eu sunt din ăla, dacă încep un lucru, îl duc până la capăt. De cursă lungă. Și am zis, dacă am venit aici, eu nu plec așa în două-trei luni. Trebuie să stau, să fac ce am de făcut. Băăi, nu știu dacă aș mai sta. Două luni n-aș mai rezista”, a mărturisit Dan Ursa în timp ce discuta cu Alexandra Porkolab și cu Carmen Grebenișan. 

„Lupt cu niște oameni foarte puternici. Următorul după mine e cu 10 ani mai tânăr.Sunt sportivi sau foști sportivi. De asta nu mă simt inferior absolut deloc. Mă simt, cel puțin, la fel de puternic ca și ei”, a spus Dan Ursa în fața camerei.

VEZI ȘI Îcepe săptămâna finalei la Survivor România: ”În fiecare zi, vom avea joc și eliminare”

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending