Connect with us

Reality Show

Survivor All Stars. Nume grele pe lista participanţilor la ediţia specială Survivor România 2024

Cand Emisiunea s-a mutat la Pro TV, câștigători au fost Alex Delea şi Dan Ursa

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Pro TV pregăteşte Survivor All Stars, un show al supraviețuirii în care concurenți vor fi cei mai buni participanți din toate sezoanele emisiunii de până acum! Vor participa foşti câștigători, dar și vedete care au avut cea mai mare priză la public.

VEZI ȘI Survivior România All Stars 2024. Ce concureți au acceptat să se intoarcă pe Insula Dominicană!

Survivor All Stars. Plecarea spre Dominicană se va face chiar la începutul anului viitor, chiar pe 1 ianuarie 2024! Lista e deja făcută şi din ea fac parte nume care, puse laolaltă, pot fi descrise printr-un singur cuvânt: scântei! Jador, Culiță Sterp, Zannidache, Cătălin Moroșanu, Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, Simona Hapciuc, Iancu Sterp, Mihai Zmărăndescu, Alex Delea și Elena Ionescu vor reveni la show-ul care a fost lider de audiență, scrie Fanatik.

Cum vor conviețui Mihai și tatăl său, Cătălin Zmărăndescu, aflați la cuțite? Vom asista la o împăcare între ei sau nu? Mai mult, Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu au fost rivali în același sport, ambii fiind foști luptători, dar au tot evitat să se întâlnească în ring! ce se va întâmpla acum în Republica Dominicană?

Primele două ediții Survivor au fost difuzate de Kanal D. Show-ul a fost câștigat, la postul turc, de Elena Ionescu, ex-solista trupei Mandinga, și de Zannidache. Emisiunea s-a mutat la Pro TV, unde a fost câştigată de Alex Delea şi de Dan Ursa. Survivor România a lansat, de-a lungul celor patru ediții, o serie de celebrități, mai ales din tabăra Războinicilor, iar printre numele care au căpătat o notorietate importantă în urma participării la Survivor se numără Alex Delea, Roxana Ghiță, Andrei Dascălu și Ionuț Popa sau Elena Chiriac.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending