SUSTINERE | Traian Basescu a vorbit cu prietenii de pe Facebook! Vezi ce le-a spus seful statului! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

SUSTINERE | Traian Basescu a vorbit cu prietenii de pe Facebook! Vezi ce le-a spus seful statului!

Published

on

Preşedintele României, Traian Băsescu, s-a întâlnit joi, de la ora 17:00, cu susţinătorii săi de pe Facebook. Întâlnirea a avut loc în cadrul ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival.

ralflo si basescu

Iata ce a vorbit Traian Basescu cu prietenii de pe Facebook la ICEEfest! 

– În general, tot ce e pe pagina mea de Facebook este produs original.

– Cele mai de succes poze sunt cele în care apar cu soţia.

– Nu-mi plac feedback-urile vulgare, dar cele negative le iau ca atare. Cel mai interesant la Facebook este că lucrurile sunt măsurabile.

– Sunt adeptul unei prese absolut libere, nu am fost niciodată de acord cu reglementarea sa, se va reglementa ea singură. În acest moment, presa românească oferă ceea ce consumă publicul. Că este bine sau rău… La fel ca şi presa, Internetul trebuie să fie liber.

– Sunt în favoarea gazelor de şist. Statele Unite au devenit independente în privinţa gazelor datorită gazelor de şist. Este adevărat că există riscuri, dar independenţa energetică este preferabilă.

– Avem 5 milioane de utilizatori numai pe Facebook, mai există şi Twitter şi alte reţele, s-ar putea face o campanie prin internet pentru România, care să contrabalanseze ceea ce apare despre noi în străinătate.

Advertisement

– A fost un mare realizator care a spus că într-o lună vrea să mă întreacă la numărul de “Like-uri”. După o lună s-a lăsat păgubaş, n-a ajuns nici măcar la jumătate.

– Referendumul trebuie validat cu peste 50%+1 prezenţă. Sunt ţări care validează referendumuri cu mai puţin de 50% prezenţă, dar România nu a ajuns la un asemenea grad de democraţie. Aceasta este părerea mea.

– Am un iPhone, îmi place, m-am obişnuit foarte bine cu touchscreen-ul. Până să mă obişnuiesc mă trezeam că sunam fără să vreau ba la soţie, ba în altă parte…

– Vă asigur că în justiţia din România principiul “Decât să condamni un nevinovat, mai bine nu condamni un vinovat” funcţionează. Am văzut cu ochii mei acest lucru. Este adevărat că acest principiu nu poate acoperi toate cazurile, am avut discuţii chiar în CSM.

– Aş vrea să las Fundaţia “Mişcarea Populară” să crească singură, să mă bag mai puţin.

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending