Connect with us

Revista Presei

Sute de persoane au donat sânge la a Centrul de Transfuzie Bucureşti pentru victimele din Clubul Colectiv!

Redactia Radar de Media

Published

on

Foto Credit: libertatea.ro

Programul Centrului de Transfuzie Sanguină din Capitală, unde au donat sânge sute de persoane, a fost modificat, ca urmare a numărului mare de voluntari care vor să doneze, astfel unitatea va fi deschisă şi duminică, scrie Mediafax.

“Am deschis Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti la ora 1.30, când erau la coadă 150 de persoane, iar 120 au donat. De dimineaţă am dat 300 de bonuri de ordine, iar la coadă mai sunt 150 de oameni”, a anunţat, la prânz, Doina Goşa, managerul centrului.

Ea a precizat că, în urma numărului mare de persoane care vor să doneze sânge pentru răniţii în incendiul din clubul Colectiv, s-a decis ca programul centrului să fie modificat, astfel că va fi deschis şi duminică.

”Am hotărât să deschidem centrul şi duminică, deşi iniţial am spus că mâine unitatea va fi închisă,” a menţionat Goşa.

“Vă rog să mă credeţi că nu m-am aşteptat la aşa număr mare de donatori, iar numărul lor creşte. Luând în calcul şi faptul că a fost deja declarat cod roşu, despre care nici nu am ştiut până acum din cauza volumului mare de lucru, avem obligaţia să menţinem deschisă unitatea”, a mai spus Doina Goşa.

Sâmbătă, centrul va fi deschis până în jurul orei 15.00, la fel şi duminică.

”Donarea va continua şi în zilele următoare”, a mai spus Goşa.

Până sâmbătă la ora 11.00, aproape 600 de persoane au venit să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Capitală, formându-se o coadă de zeci de persoane.

O femeie a spus că a venit împreună cu fiica sa şi că gestul lor este unul uman şi de solidaritate cu persoanele rănite.

De asemenea, au venit să doneze sânge şi mai mulţi angajaţi din Ministerul de Interne.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending