Swedish House Mafia și Carl Cox se numără printre artistii ce vor mixa weekend-ul timp de 70 de ore la BBC Radio 1. - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Swedish House Mafia și Carl Cox se numără printre artistii ce vor mixa weekend-ul timp de 70 de ore la BBC Radio 1.

Published

on

Preluarea maratonului va avea loc de vineri, 6  până duminică, 8 august, cu peste 20 de DJ- care  se pregătesc pentru a distra lumea in aer liber. 

Vineri, Dance Weekend va începe la ora 4 dimineața cu muzică Dance toată ziua, înainte de „Around The World cu Radio 1”, găzduit de Pete Tong, Sarah Story și Danny Howard,  House Swedish Mafia , Ewan McVicar, Andrea Oliva, THEMBA, Nina Kraviz și Vintage Culture.

De la miezul nopții până la ora 2 dimineața, va exista, de asemenea, o piesă exclusivă a lui Essse Mix de Yousef și Paul Woolford înregistrate live la elrow.

 

Sâmbătă, DJ Target și Jeremiah Asiamah vor prezenta la Radio 1 și 1Xtra Rave Up, muzică de la Emerald, DJ EZ și Wilkinson,  Shadow Child, Diplo și Carl Cox.

Pentru a rezolva lucrurile după weekendul agitat, duminică va fi o zi relaxanta cu  Café Del Mar Mix de Ken Fan, un chill mix de la TSHA și seturi de la Koreless.

Duminică seara se închide Jaguar de la BBC Introducing, care îi prezintă lui Heidi un mix 100% introductiv, o sesiune live de la Poté și rezidența Radio 1 găzduită de Carl Cox și Carista.

Conectați-vă la Dance Radio Weekend-ul BBC Radio 1 prin BBC Sounds de la ora 04:00 pe 6 august

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending