Synergy lansează primul single din carieră: „Înapoi la viață" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Synergy lansează primul single din carieră: „Înapoi la viață”

Published

on

Foto credit: Cat Music

Pasiunea pentru muzică i-a adus împreună, iar astăzi cei cinci tineri formează Synergy, o trupă ce definește noua generație de talente.

„Înapoi la viață” este numele primului single pe care trupa îl lansează în această formulă, o piesă despre omenie, durere și putere. 

Cu un videoclip inspirat din evenimentele actuale regizat de Adrian Cristescu, piesa este compusă de către cei cinci membri Synergy: Iugulescu Maria Dorothea, Cohal Matei Mihail, Ghita Alexandru Cristian, Stoica Eduard Florentin și Zaharescu Ioan Andrei în cadrul boot camp-ului Band Pro. „Înapoi la viață” este o piesă manifest împotriva violenței.

„Piesa «Înapoi la viață» este un manifest la adresa războiului care are loc acum în Ucraina și a fost compusă pentru ei, cei care sunt nevoiți să lupte pentru a-și apăra țara. Suntem foarte fericiți pentru această lansare și sperăm tare mult să vă placă! Mulțumim din suflet Voltaj Academy pentru tot sprijinul și Cat Music pentru că a susținut acest proiect! Mulțumim tuturor❤️‍🔥”, spune trupa.

Cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, Eduard, Maria, Alex, Matei și Ioan s-au cunoscut în cadrul camp-ului organizat de Voltaj Academy. De-a lungul timpului, au trecut pragul școlii de muzică numeroase talente fresh printre care Tiny Tigers sau Outflow, trupe care au lansat deja primul single din carieră.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending