Connect with us

Televiziune

Synopsis, foto si distributie “Lola” (“Mi Corazon Insiste”)

Published

on

Incepand de luni, 17 octombrie, de luni pana vineri, de la 17.30, telespectatorii ACASA se vor delecta in fata micilor ecrane cu noua telenovela, “Lola” (“Mi Corazon Insiste … en Lola Volcan”).

 

Pentru Lola Volcan iubirea inseamna adrenalina, ea iubeste si uraste cu forta unui vulcan. Totusi, nimeni nu stie ca ea a suferit si a plans in tacere, a simtit cu aceeasi intensitate si durerea, si iubirea, si momentele de fericire adevarata. Lola este o femeie pasionala, care pare dura si intangibila, dar in interior se ascunde o tandrete nemarginita pentru cel ce va reusi sa-i cucereasca inima.

O trauma din trecut a facut-o sa sufere in tacere, dar lacrimile au doborat-o si tocmai de aceea isi ascunde adevaratele sentimente. A invatat sa pastreze toate sentimentele doar pentru ea si nici in cele mai intense momente din viata ei, nu poate exprima ceea ce simte cu adevarat. Ea a mostenit un semn tragic ce le urmareste pe toate femeile din familia ei, iar in lupta pentru supravietuire, ea gaseste unicul motiv pentru a fi fericita: iubirea pentru Andres Santacruz.

Ei se indragostesc de la o varsta frageda si stiu ca ceea ce simt este pentru totdeauna. Ei au incercat sa se daruiasca unul altuia si sa infrunte toate piedicile pentru a fi impreuna. Totusi, familiile nu sunt de acord, iar tatal lui Andres este dispus sa faca totul pentru a-i desparti, chiar sa o acuze pe Lola de delicte pe care aceasta nu le-a comis. Cu fiecare incercare, Lola devine tot mai puternica si se hotaraste cu durere in suflet sa renunte la iubirea lui Andres. Debora Noriega profita de despartirea lor si, capricioasa, devine obsedata de Andres si lupta pentru a-l pastra langa ea.

Viata Lolei devine un vulcan de sentimente, iar femeia care ii pierde pe toti cei pe care ii iubeste, lupta impotriva destinului pentru a fi fericita departe de cel care o innebuneste. Ea jura sa uite de pasiunea pe care o simte pentru Andres si sa incerce sa gaseasca iubirea in alte persoane, dar viata are alte planuri pentru cei doi.

 

Distributie:

CARMEN VILLALOBOS – Lola Volcán

JENCARLOS CANELA – Andrés Santacruz

ANGÉLICA MARÍA – Chabela Volcán

ANA LAYEVSKA – Débora Noriega

ALEJANDRO SUÁREZ – Diógenes Rugeles

ELLUZ PERAZA – Laura Palacios

CARLOS TORRES – Rodrigo Suárez

GERARDO MURGUÍA – Marcelo Santacruz

ROSSANA SAN JUAN – Soledad Volcán

KATIE BARBERI – Vicky De Noriega

LIANNET BORREGO – Verónica Alcázar

CYNTHIA OLAVARRÍA – Sofía Palacios

CARLOS FERRO – Camilo Andrade

MAURICIO HENAO – Daniel Santacruz

ROBERTO HUICOCHEA – Pepe Linares

RUBÉN MORALES – Ramón Noriega

PALOMA MÁRQUEZ – Adelita Linares

JEANETTE LEHR – Etelvina

LINO MARTONE – Fulgencio López

NICOLÁS TERÁN – Carlos Mora

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending