Connect with us

TELEVIZIUNE

Synopsis si Distributie – telenovela Aurora, Acasa TV

Published

on

 

Din 20 iunie, telespectatorii vor putea urmări ACASĂ o nouă poveste de iubire, “Aurora”, de luni până joi de la orele 23.30, iar în serile de weekend de la 22.30, două episoade.

Aurora Ponce de Leon (Sara Maldonado) este o tânără de 20 de ani, amuzantă, veselă, dar şi puţin capricioasă, care face parte dintr-o familia foarte bună. Tatăl său, Gustavo (Braulio Castillo), este un om de ştiinţă foarte respectat, specializat în criogenie. Mama sa, Ines (Karen Senties), îşi împarte viaţa între dorinţele fiicei ei şi carieră. Ceea ce un ştiu părinţii, este că Aurora are o pasiune secretă, dansul. Împreună cu prietenele ei, Vanessa (Vanessa Pose/ Aylin Mujica) şi Natalia (Tali Duclaud), ea merge în cluburile din suburbii, unde întâlneşte oameni care nu fac pare din aceeaşi clasă socială, dar care dansează cu pasiune. Cu o astfel de ocazie îl cunoaşte pe Lorenzo (Eugenio Siller), iar iubirea îi uneşte pe cei doi. Ei fac parte din lumi total diferite, dar îi unesc două mari pasiuni: dansează până la epuizare şi iubesc la intensitate maximă. Lorenzo se îndrăgosteşte la prima vedere şi îi oferă tot ce are Aurorei. Îi împărtăşeşte chiar şi faptul că are un fiu de cinci ani, pe nume Martin. Aurora este mişcată de această mărturisire, dar ea nu este la fel de sinceră cu Lorenzo. Ea îi spune că duce o viaţă umilă şi pentru a duce mai departe minciuna, când se întâlneşte cu el se îmbracă în hainele servitoarei.

Aurora ştie că această relaţie trebuie să rămână necunoscută părinţilor ei, deoarece Gustavo şi Ines nu ar fi niciodată de acord cu o astfel de căsătorie. Ei speră ca fiica lor să se logodească cu Federico (Ismael La Rosa), fiul unor prieteni de familie la fel de bogaţi. Dar Lorenzo află adevărul de la Vanessa şi crede că Aurora şi-a bătut joc de el în tot acest timp. Ea îi jură iubire lui Lorenzo, dar acesta nu crede şi pleacă un timp din oraş, se refugiază în fiul său şi încearcă să uite de pasiunea sa pentru Aurora, plină de minciuni şi false promisiuni. Aurora rămâne alături de prietenele ei, dar Vanessa, care îi ştie toate secretele, o va trăda pentru a-i fura iubirea lui Lorenzo. Aurora descoperă că este însărcinată şi visează la o familie alături de Lorenzo. Părinţii ei află astfel tot adevărul şi o duc departe, pentru a o împiedica să ia legătura cu acesta. Din disperare, tânăra apelează la Vanessa, pe care o roagă să îi spună lui Lorenzo tot ce i se întâmplă, dar aceasta o minte şi îi spune că Lorenzo nu vrea să mai ştie nimic de ea, iar lui Lorenzo îi spune că Aurora s-a întors în braţele lui Federico. În acelaşi timp, o ameninţă pe Natalia, spunându-i că dacă mărturiseşte, părinţii ei vor rămâne fără serviciu, iar Vanessa încearcă să profite de disperarea lui Lorenzo pentru a-l cuceri, deşi acesta o respinge sistematic.

Speriată şi singură, Aurora dă naştere unei fetiţe, Blanca. Naşterea o slăbeşte foarte mult, iar o boală incurabilă pune stăpânire pe ea. Aurora este pe moarte, iar Gustavo nu vrea să se dea bătut. Foloseşte tehnica de criogenie la care a lucrat toată viaţa pentru a-şi salva fiica. Acum, Aurora este cufundată într-un somn din care nu ştie dacă se va mai trezi vreodată.

Timp de 20 de ani, Aurora este criogenată într-o capsulă, moartă, dar în viaţă, iar gândurile îi aleargă prin minte, alături de amintirea lui Lorenzo şi a fiicei sale, Blanca. Gustavo şi-a dedicat ultimii ani din viaţă încercării de a găsi leacul pentru boala fiicei sale, pe care îl şi află. Asistat pe tot parcursul procesului de către Elizabeth (Monica Franco), o doctoriţă îndrăgostită de el, Gustavo hotărăşte că a venit momentul ca fiica sa să revină la viaţă. Aurora îşi revine şi se confruntă cu un prezent total schimbat şi nu înţelege nimic din ceea ce i se întâmplă. Tatăl său îi oferă toate fílmele păstrate cu fetiţa ei, îi povesteşte despre progresele tehnologice, despre tot ceea ce a pierdut timp de 20 de ani. În plus, îi mărturiseşte că el şi Ines i-au spus fetiţei că ei sunt părinţii ei, iar Aurora, sora ei. Zilele trec, iar Aurora îşi recuperează puterile, dar arată ca o fată de 20 de ani şi nu ca o femeie de 40, aşa cum ar trebui să fie, iar Gustavo nu vrea să se afle că prima pacientă criogenată a fost readusă la viaţă. Astfel, îi crează o nouă identitate.

Acum, pentru toată lumea, ea este fiica Aurorei, pe care ei o credeau pierdută. Ines are un şoc atunci când o vede pe Aurora. Blanca (Lisette Morelos), în schimb, este geloasă şi speră ca intrusa să plece curând din viaţa ei. În ciuda tuturor avertismentelor, Aurora fuge din siguranţa căminului şi pleacă în căutarea lui Lorenzo, despre care află că are o şcoală de dansuri. La şcoală, Aurora este surprinsă să vadă că Lorenzo arată la fel, dansează la fel, ceea ce ar fi imposibil odată cu trecerea anilor, iar ea îş dă seama că de fapt tânărul este Martin (Eugenio Siller), care acum lucrează şi la clínica lui Gustavo.

Aurora îşi dă seama că deşi lumea ei a stat în loc, pentru cei din jur viaţa a mers mai departe. Ea află că Lorenzo (Jorge Luis Pila) s-a căsătorit cu Natalia (Sandra Destenave), prietena despre care credea că nu o va trăda niciodată. Când Lorenzo o vede, lumea întreagă i se prăbuşeşte, dar Aurora susţine minciuna părinţilor ei. Ea se dă drept fiica ei, deoarece vrea să petreacă cât mai mult timp alături de Lorenzo, dar şi să vadă chipul fostei sale prietene atunci când o va întâlni. Acum, Aurora este împărţită între trecut, iubirea pentru Lorenzo fiind încă vie, şi prezent, alături de Martin. Dar cele două iubiri sunt imposibile pentru Aurora şi cel mai mult îşi doreşte să-şi recupereze fiica.

 

FIŞA TEHNICĂ:

 

“AURORA” – “AURORA”

Producţie: SUA, 2010 – 2011

 

 

DISTRIBUŢIE:

Sara Maldonado – Aurora Ponce de Leon

Eugenio Siller – Martin Lobos/ Lorenzo Lobos (tânăr)

Jorge Luis Pila – Lorenzo Lobos

Lisette Morelos – Blanca Ponce de Leon

Pablo Azar – Cesar Lobos

Aylin Mujica –Vanessa Miller

Braulio Castillo –Dr. Gustavo Ponce de Leon

Vanessa Pose – Victoria “Vicky” Hutton/ Vanessa Miller (tânără)

Ismael La Rosa – Federico Alvarez de Toledo

Sandra Destenave – Natalia Suarez

Karen Senties – Ines Ponce de Leon

Melvin Cabrera – Ernesto Podesta

Tali Duclaud – Nina Lobos/ Natalia Suarez (tânără)

Monica Franco – Dr. Elizabeth Oviedo

Ruben Morales – Roque

Sonya Smith – Angela Amenabar

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

  1. Marina

    10 iulie 2011 at 00:49

    Desi Telenovela Aurora nu a inceput de mult timp este super o urmaresc si o voi urmari pana la sfarsit in urma cu cateva min sa terminat episodul 27 ma intreb ce va face Aurora adica Sara Maldonado desi nu ma uit de mult timp si am vazut de la episodul 16 ma impresionatt cu talentele ei actoricesti:D asa ca o zic ca sunt o fana a Sarei Maldonado o felicit pentru cum joaca in Aurora si deabea astept ce aventuri i aduce ziua de maine Aurorei:D Te pup Sara :*

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Emisiunea La Măruță sărbătorește astăzi 11 ani de la prima ediție!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Emisiunea La Măruță împlinește astăzi 11 ani de la lansare. 11 ani care pot fi traduși în peste 3.500 de ore de transimisiuni LIVE, peste 15.000 de interviuri cu invitați speciali și efortul unei echipe unite care a reușit să țină publicul în fața micului ecran, zi de zi, de luni până vineri, încă de la prima emisiune.

Acum 11 ani tremuram de emoție și de mândrie pentru că aveam prima emisiune la PRO TV. Alături de mine am avut din prima zi o echipă senzațională, de la cei din redacție, maeștri pe teren, până la profesioniștii din platou sau în regia de emisie, toți m-au ajutat mereu să mă simt acasă în studioul emisiunii. Lor le mulțumesc azi, în zi aniversară, pentru că îmi sunt a doua familie”, a declarat Cătălin Măruță despre echipa alături de care a reușit zilnic să intre în casele a milioane de români.

De-a lungul anilor, show-ul prezentat de Cătălin Măruță a fost urmărit zilnic, în medie, de peste 880.000 de telespectatori de la nivel național.

“Povestea echipei La Măruță este despre performanță pentru că 11 ani de live, zi de zi,

înseamnă, fără îndoială, performanță. Un drum profesional ca viața: sus, jos, greu, cu reușite și cu greșeli. Mii de ediții live și zeci de mii de interviuri. Peste toate, un exercițiu zilnic de producție în echipă, cu oameni cărora le sunt recunoscătoare și le mulțumesc! Unii lucrează acum în alte părți, alții sunt cu noi din prima zi”, a declarat Alina Tolontan, producatorul emisiunii, la 11 ani de la prima editie La Măruță.

Povestea La Măruță continuă în fiecare zi cu momente speciale și invitați de seamă, de luni până vineri, de la ora 15:00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Noul show “Falsez pentru tine” are premiera, la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Cel mai spectaculos show de muzică și mister începe duminică, 4 noiembrie, de la ora 20:00, la PRO TV. În fiecare săptămână, Falsez pentru tine pune sub semnul întrebării abilitatea unui cântăreț celebru din România de a descoperi dacă cineva cântă sau falsează, folosindu-se doar de intuiție.

Ca un adevărat detectiv, în fiecare rundă, invitatul special va trebui să descopere care dintre cei 8 concurenți aflați pe scenă spune adevărul și care minte. Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepție format din concurentul finalist și cântărețul celebru. Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și farsor. Concurentul care reușește să-l păcălească pe invitat și ajunge în finală fără să cânte pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei, iar dacă finalistul este un bun cântăreț, atunci câștigă un single semnat HaHaHa Production.

 

Veți vedea un show cu multă distracție, în care nu vocile sunt importante, ci capacitatea invitatului de a intui cine spune adevărul și cine nu. Sunt convins că oamenii se vor uita la Falsez pentru tine, nu pentru că sunt eu prezentator sau pentru că am patru consilieri speciali, ci pentru că este primul show în care nu căutăm vocea, ci concurentul care încearcă să și-o ascundă cel mai bine.”, spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii.

Pe tot parcursul show-ului, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor îl vor consilia pe invitat ca să ia cele mai bune decizii. Cine sunt artiștii care se vor încumeta la o asemenea provocare, vedem din 4 noiembrie, de la ora 20:00, la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Românul care fost încurajat de Robbie Williams să cânte, pe scena X Factor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Marți seara este una a surprizelor în cadrul celei de-a noua ediții „X Factor”, difuzată de la ora 20.00 la Antena 1. Un puști de doar 14 ani uimește pe toată lumea în momentul în care arată tuturor mesajul pe care el l-a primit de la celebrul cântăreț Robbie Williams.

Eric Arendt are 14 ani și de 4 ani s-a mutat în Stuttgart cu părinții lui. Deși are o vârstă fragedă, el a participat deja la mai multe concursuri importante. Surpriza vieții sale mărturisește că a fost momentul în care a primit un mesaj video de încurajare din partea lui Robbie Williams, înainte de a interpreta piesa acestuia ”Let me entertain you”, pe scena unui mare talent-show din Germania.

”De câte ori îl ascult mi se face pielea de găină. Nici acum nu-mi vine să cred. Este idolul meu și visez să ajung și eu un cântăreț cunoscut”, dezvăluie Eric.

Aceeași piesă o interpretează și pe scena „X Factor”, unde telespectatorii îl pot vedea pe Eric marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a noua ediții a show-ului, urmând ca vineri, de la aceeași oră sã poartã urmãri ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – bootcamp-ul.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending