Connect with us

Evenimente

T.Rex pregateste un moment acustic pentru concertul din Bucuresti

Published

on

Cu doar doua zile inainte de concertul pe care il va sustine in Hard Rock Cafe, pe 29 martie, bateristul T.Rex, Paul Fenton, a dezvaluit câteva elemente despre showul pe care il pregateste:

“Din setlist, nu vor lipsi cele mai bune piese T-Rex. In cele 90 de minute, cât va dura concertul, vom cânta de la ‘Riding a White Swan’ si ‘Hot Love’, pâna la ‘Children of the Revolution’. Pastram varianta live pe care Marc Bolan a dat-o pieselor, vrem sa ducem mai departe mostenirea lasata de el.”

La capitolul momente speciale, Paul nu a vrut sa ne spuna prea multe, dar a anuntat ca “ar putea exista un segment acustic, totul depinde de reactia publicului, de modul in care cei prezenti traiesc show-ul nostru.”, a spus Fenton.

T.Rex ajunge la Bucuresti in componenta: Jay Spargo – voce, Linda Dawson – backing vocals, Graham Oliver (fondatorul trupei Saxon) – chitara, Tony Allday – bas, Dave Major – clape si Paul Fenton (tobe). Concertul va fi deschis de QuantiQ (Brasov) si Manfellow (Bucuresti). Accesul se face incepând cu ora 20.00, iar T.Rex va concerta de la 22.00.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending