Connect with us

Life Style

Tablouri pe numere – o activitate pur feminină?

Published

on

tablou pe numere

Catalogăm destul de ușor lucrurile. Despre pictat avem tendința de a spune că ar fi mai degrabă o activitate specifică femeilor. Arta creativă nu cunoaște însă limite și nici nu se poate adresa doar femeilor sau bărbaților. În varianta de tablouri pe numere vorbim însă și despre ingeniozitatea cu care puteți chiar decora propria casă.

Tablourile pe numere au devenit tot mai populare în ultima vreme fiind o alternativă chiar și pentru cărțile de colorat. Într-o astfel de variantă vorbim despre a picta pe pânză de canvas. Totul este însă mai ușor decât pare, pentru că suprafață tabloului este numerotată, schițată, existând o corespondență între număr și un anumit tip de culoare. Așadar, tot ce rămâne de făcut este aplicarea culorii la locul potrivit.

În pași simpli, pictatul devine așadar o activitate plăcută și mai mult decât atât, una cu multiple beneficii. Psihologic vorbind pictatul relaxează, stimulează creativitatea și te ancorează într-o altfel de lume, destresând. Este chiar accesibil și ușor de realizat, astfel încât poate fi o recomandare pentru el, ea sau chiar și pentru copii. Pictand împreună sau separat, oferind un cadou de acest gen, tablourile pe numere oferă idei variate.

Atenție la ce cumperi

Există într-adevăr și tablouri pe numere cu peisaje, simboluri sau peisaje ce se potrivesc mai degrabă femeilor. Asta nu înseamnă că tot ce ține de această activitate limitează pe cei interesați în a încerca. Regăsim la TablouripeNumere.ro spre exemplu o varietate de opțiuni, cu tematici dintre cele mai inspirat alese – animale, natură, orașe, în culori vibrante.

Achiziția unui astfel de tablou presupune nu doar pânza în sine, ci și accesoriile necesare pentru a picta complet. Tablouripenumere.ro aplică un preț fix pentru toate tipurile de tablouri, kiturile fiind complete cu 3 pensoane de grosimi diferite și toată paleta de culori. Acestea vor fi folosite direct din recipientele în care le primești, cu închidere sigură care nu va usca pasta. Mai mult decât atât, transportul este gratuit, indiferent de destinație, serviciu cu acoperire națională.

După finalizare, un astfel de tablou poate fi decorul din orice încăpere. Înrămat, joacă rol decorativ, un soi de proiect pe care îl faci cu mâna ta. Implică așadar ceva mai mult decât a exersa zilnic o modalitate creativă de a te detașa de rutina zilnică și stresantă.

Ce tablouri pe numere sunt recomandate pentru bărbați

Se spune că „de gusturi nu se discuta”. Preferințele pot fi destul de diverse, dar la recomandarea celor care comercializează astfel de tablouri pentru bărbați regăsim variante cu animale, peisaje din natură – de ce nu? Unele moderne, altele abstracte, astfel de tablouri sunt atractive, interesante și pata de culoare din orice decor. Pentru cei romantici casa din copac poate fi o idee, pentru cei jucăuși în schimb un cal sau o colorată bufniță pot fi proiecte care stârnesc curiozitatea.

Odată ce pui pensonul în culoare și începi să aplici pe pânză nu te mai lasă mintea să uiți de acest proiect. Merită încercat așa cum merită să vizualizezi întreaga colecție de astfel de tablouri, în eshop-ul mai sus menționat.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending