Connect with us

Emisiuni

Tachinarile dintre jurati continua la KIDSing. Wilmark: „Cotabita e prea pretentios, pretios. Ma sufoc!”

Published

on

La masa juriului “KIDSing”, spiritele se incing de la o Semifinala la alta, cei trei artisti au tot mai multe divergente cauzate de competitia tot mai stransa intre copii, sau, pur si simplu, din dorinta de a se tachina reciproc, spre amuzamentul celor prezenti.

Wilmark, energicul jurat de la “KIDSing”, a fost pus in dificultate de discursul lui Gabriel Cotabita, la jurizarea unuia dintre participantii la cea de-a doua Semifinala “KIDSing”. Cuvinte precum “vicisitudini” si “peremptoriu” l-au facut pe simpaticul Wilmark sa scuture din cap si sa ceara explicatii suplimentare.

“Nici copilul de pe scena nu intelege in ce limbi straine vorbeste. Cotabita e prea pretentios, pretios. Ma sufoc!”, a spus Wilmark incercand sa pronunte cuvintele si pocindu-le voit.

“Aceste cuvinte au fost spuse special pentru Wilmark, astfel incat sa nu mai inteleaga nimic!”, s-a amuzat Gabriel Cotabita pe seama colegului sau.

Tachinarile la masa Juriului au continuat si cand a venit vorba de expresivitatea micilor concurenti, de ceea ce pot si trebuie sa transmita publicului atunci cand interpreteaza o piesa.

“Nu ai cum sa-i ceri unui copil sa transmita ca un om mare!”, a sustinut Antonia.

“Tu te astepti ca la 13 ani sa aiba si un divort la activ ca sa cante bine? Sau cum?”, a intrebat-o Gabriel Cotabita pe colega sa de jurizare.

Acesta a continuat sa sustina cat e de important ca mesajul sa fie comunicat corect de cei care interpreteaza piesele.

“In Romania, cei mai multi dintre cei care urca pe scena habar nu au sa transmita. Rolul nostru aici este sa-I invatam pe acesti copii sa transmita mesajul piesei”.

Nu ratati miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, cea de-a doua Semifinala “KIDSing”, show-ul care aduce pe scena viitoarele staruri ale Romaniei, precum si emotia legaturilor dintre parinti si copii.

Antonia - discutie contradictorie cu Cotabita

Antonia - nedumerita de afirmatiile lui Cotabita

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending