TALENT | Una dintre concurentele Next Star, bursã de 28.000 de euro la o şcoalã privatã! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

TALENT | Una dintre concurentele Next Star, bursã de 28.000 de euro la o şcoalã privatã!

Published

on

Având ca prima regulã diversitatea, preselecţiile Next Star au adus în faţa juriului unii dintre cei mai talentaţi copii ai României.

Printre ei şi micuţa Ana Stãnciulescu, o fetiţã care în cea de-a treia ediţie a emisiunii prezentate de Dan Negru i-a încântat pe juraţi, dar şi pe telespectatori cu o interpretare senzaţionalã a piesei „Euphoria”. Acesta a fost şi momentul în care Ana a fost remarcatã de reprezentanţii unei şcoli private din Bucureşti, care i-au oferit micuţei o bursã în valoare de 28.000 de euro.

O nouã ediţie Next Star revine joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Şi în aceastã sãptãmânã, cei cinci juraţi, Lora, Pepe, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Connect-R vor asista la un spectacol savuros şi vor trăi alături de cei mici cele mai naturale şi frumoase emoţii, reacţii şi poveşti. Telespectatorii vor putea descoperi mâine searã unii dintre cei mai simpatici copii, într-o competiţie plină de voie bună, dar şi de emoţie, la finalul căreia cel mai carismatic dintre ei va câştiga un premiu substanţial, de 20.000 de euro. Nu rataţi mâine searã, de la 20:30, o nouã porţie de spectacol savuros, în compania celor mai talentaţi copii ai României.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending