Tânăr și neliniștit revine la PRO 2, cu un sezon în premieră!

0
476

Moș Crăciun vine mai devreme pentru fanii binecunoscutului serial american Tânăr și neliniștit! Pe 16 decembrie, de la ora 15:00, PRO 2 aduce un sezon în premieră pe micile ecrane din România, iar telespectatorii vor putea vedea cum continuă aventurile îndrăgitelor personaje ale serialului!

Lansat inițial în 1973, serialul Tânăr și neliniștit a devenit un adevărat fenomen. În cei peste 46 de ani de difuzare, serialul are mai mult de 11.500 de episoade! Pe 16 decembrie, PRO 2 începe să difuzeze sezonul cu numărul 23, lansat în SUA în anul 2010, pentru prima oară la o televiziune din România! În fiecare zi, de luni până duminică, povestea celebrelor familii între care au loc adevărate drame merge mai departe, timp de o oră, de la 15:00.

Povestea serialului a pornit de la două familii: Brooks și Foster, unii cu o situație materială foarte bună, iar ceilalți nevoiți să trăiască limitat. Ulterior, intriga serialului a fost mutată către familiile lui Victor Newman, John Abbott și Paul Williams. Începând de luni, 15 decembrie, telespectatorii vor afla cum evoluează povestea unora dintre cele mai îndrăgite personaje din istoria serialelor!

Mai multe și aici „Rețeaua de sănătate REGINA MARIA lansează serialul tutorial ”Ce este și ce nu este abonamentul”.

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.