Connect with us

Emisiuni

”Tanti Florica” revine la Pro Tv cu un nou sezon al sitcom-ului care a consacrat-o! (galerie foto)

Redactia Radar de Media

Published

on

Tanti Florica se pregăteşte să fie pentru a doua toamnă consecutiv Fată de fată. Se ştie că lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba, iar Tanti Florica este prea drăguţă să facă excepţie de la această regulă.

În această toamnă, începând din 2 octombrie, de la 21:30, la ProTV, va schimba ceva coafuri şi culori ale părului, dar îşi va păstra limba la fel de ascuţită.

Telespectatorii ProTv o vor putea admira blondă, brunetă, şatenă, căruntă şi roşcată, vor vedea cum se comportă când îşi face cont pe Facebook şi când primeşte oferta de a realiza propria emisiune şi vor fi alături de ea când se va reîntâlni cu o iubire din tinereţe

Ca de obicei, nu va fi întâmplare pe care să nu o dezbată în stilul care a consacrat-o şi nici problemă care să nu-i ajungă la urechi.

Trecută prin viaţă şi doldora de înţelepciune, Tanti Florica îşi va croi din nou drum spre inimile telespectatorilor, de această dată şi prin intermediul unor sfaturi preţioase, oferite la finalul fiecărui episod.

Şi pe copiii Floricăi îi aşteaptă noi experienţe, iar Tataie (Rudy Rosenfeld) pare mai tânăr ca oricând: pe parcursul întregului sezon face o serie de cuceriri alături de care se bucură de viaţă, fie plecând în drumeţii pe munte, fie petrecând până în zori.

Victoriţa, (Adriana Şchiopu), prietena de-o viaţă a Floricăi, pare din ce în ce mai prietenă şi cu… paharul. Nu de puţine ori telespectatorii ProTV vor vedea că nu refuză nicio licoare pentru a-şi îndulci ziua, nici măcar dacă este vorba de oţet sau de spirt.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending