joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuni''Tanti Florica'' revine la Pro Tv cu un nou sezon al sitcom-ului...

  ”Tanti Florica” revine la Pro Tv cu un nou sezon al sitcom-ului care a consacrat-o! (galerie foto)

  Tanti Florica se pregăteşte să fie pentru a doua toamnă consecutiv Fată de fată. Se ştie că lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba, iar Tanti Florica este prea drăguţă să facă excepţie de la această regulă.

  În această toamnă, începând din 2 octombrie, de la 21:30, la ProTV, va schimba ceva coafuri şi culori ale părului, dar îşi va păstra limba la fel de ascuţită.

  Telespectatorii ProTv o vor putea admira blondă, brunetă, şatenă, căruntă şi roşcată, vor vedea cum se comportă când îşi face cont pe Facebook şi când primeşte oferta de a realiza propria emisiune şi vor fi alături de ea când se va reîntâlni cu o iubire din tinereţe

  Ca de obicei, nu va fi întâmplare pe care să nu o dezbată în stilul care a consacrat-o şi nici problemă care să nu-i ajungă la urechi.

  Trecută prin viaţă şi doldora de înţelepciune, Tanti Florica îşi va croi din nou drum spre inimile telespectatorilor, de această dată şi prin intermediul unor sfaturi preţioase, oferite la finalul fiecărui episod.

  Şi pe copiii Floricăi îi aşteaptă noi experienţe, iar Tataie (Rudy Rosenfeld) pare mai tânăr ca oricând: pe parcursul întregului sezon face o serie de cuceriri alături de care se bucură de viaţă, fie plecând în drumeţii pe munte, fie petrecând până în zori.

  Victoriţa, (Adriana Şchiopu), prietena de-o viaţă a Floricăi, pare din ce în ce mai prietenă şi cu… paharul. Nu de puţine ori telespectatorii ProTV vor vedea că nu refuză nicio licoare pentru a-şi îndulci ziua, nici măcar dacă este vorba de oţet sau de spirt.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente