Connect with us

Emisiuni

Tanti Florica sarbatoreste singura Craciunul la Pro Tv

Published

on

Reclame

Frenezia sărbătorilor de iarnă cuprinde şi casa Floricăi marti, 24 Decembrie, de la 22:45, la ProTV. În aşteptarea momentului în care va fi alături de toată familia, Florica găteşte tot felul de bunătăţi, împodobeşte bradul şi chiar o convinge pe nora ei Beti (Ioana Ancea) să accepte rolul de Moş Crăciun. Bineînţeles, nu înainte ca Tanti Florica să-i promită jumătate din pensia ei pe următoarele trei luni în schimbul acestui mare favor.

Planurile Floricăi nu se dovedesc însă atât de uşor de pus în aplicare. Fiind prea prinsă cu pregătirile, nu a observat că toţi membrii familiei au de gând să petreacă în altă parte Crăciunul şi că ea urmează să rămână singură acasă.

Mai mult decât atât, ea şi Elena se ceartă foarte urât şi până şi Tataie s-a preocupat şi va merge de Crăciun la casa pensionarilor. Cine şi cum îi alină sufletul, telespectatorii ProTV vor afla urmărind episodul special al sitcom-ului Tanti Florica, difuzat in seara de Ajun de la 22:45.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending