Tanti Tănţica face dezvăluiri de la vot, în această seară, la Cusurgiii - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Tanti Tănţica face dezvăluiri de la vot, în această seară, la Cusurgiii

Published

on

Tanti Tănţica se ţine de poante. Nu, nu s-a apucat de balet, ci de şotii. Cică a fost şi la vot, dar despre asta vă povesteşte chiar ea în ediţia din această seară (luni, 3 noiembrie) a emisiunii Cusurgiii de la Prima TV.

Şi tot atunci, veţi afla care sunt cele mai răspândite boli în România. Reporterii Cusurgii de la Cluj, Ioana şi Mişu, au făcut un material despre ludomanie, boala jocurilor de noroc, dar Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş au o listă mai lungă. „Spago-mania” şi „Leneşo-mania” sunt doar două dintre exemplele celor doi.

Dacă vreţi să aflaţi ce mai conţine lista şi cum se manifestă bolile respective,  nu rataţi Cusurgiii, în această seară (luni, 3 noiembrie), de la ora 22:30, la Prima TV. Tot atunci, veţi vedea şi de ce vor avea parte turiştii străni dacă se încumetă să viziteze Olteniţa, dar şi ce se întâmplă cu maşinile abandonate din Timişoara.

Foto Credit: Prima TV

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending