Connect with us

BREAKING NEWS

Târg de Crăciun în București permis doar vaccinaților, dar cu bilet de intrare. Restul populatiei……

Published

on

Mai sunt doar câteva săptămâni care ne despart de cea mai așteptată sărbătoare din an, atât de cei mici, cât și de cei mai mari.

Nu ți-ai dat seama despre ce vorbesc? Despre Crăciun! Târgul de Crăciun din acest an din Capitală va avea loc în Piața Universității. Când va începe și câte zile ne vom putea bucura de acesta, aflați în rândurile următoare.

Veste excelentă pentru locuitorii din București, dar şi pentru alţi vizitatori! Târgul de Crăciun din 2021 va alea loc în Piaţa Universităţii.

La mult așteptatul eveniment, locuitorii Capitalei vor putea participa timp de o lună întreagă. Acesta va începe pe data de 26 noiembrie, vineri, şi va dura până în a doua zi de Crăciun, 26 decembrie, duminică.

Cozonaci, ciocolată de casă, globuri pictate manual.

Atentie : targul nu este penru toatalumea facandu se dicriminare intre persoanele vaccinate si cele care nu sunt vaccinate.

Potrivit Primăriei Capitalei, târgul din acest an a fost organizat cu ajutorul oferit de CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie.

„Evenimentul îi va purta pe cei mici printr-un tărâm de poveste, unde vor putea face plimbări în carusel şi se vor întâlni cu Moş Crăciun şi elfii săi, care vor sosi negreşit în târg, pe 17 decembrie, să le asculte dorinţele”, a anunțat Primăria Capitalei.

Culorile și aromele Crăciunulul vor încânta ochii bucureștenilor. Înarmați cu pușculițe, carduri de credit sau portofelele partenerilor, vizitatorii vor putea achiziţiona produse artizanale, globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente. Desigur, organizatorii evenimentului nu-i puteau ignora pe gurmanzi și pofticioși, motiv pentru care la târgul de Crăciun vor fi: cozonaci, prăjituri, plăcinte, acadele, turtă dulce și ciocolată de casă.

Brad de Crăciun ecologic

Nu simți că este cu adevărat Crăciun până nu ai un brad frumos împodobit în apropiere, corect? Vedeta lunii decembrie din acest an va fi amplasată în Piaţa Universităţii și va avea o înălţime de 15 metri.

Bradul ales este unul reutilizabil, durabil şi ecologic, creat din lemn şi împodobit cu ornamente sculptate.

Permis doar vaccinaților, dar cu bilet de intrare

Din cauza pandemiei provocată de coronavirus, Târgul de Crăciun din acest an se va desfășura în conformitate cu măsurile impuse pentru împiedicarea contaminării. Din dorința de a exista „o gestionare adecvată a numărului de vizitatori”, accesul se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Advertisement

Un bilet care asigură intrarea pentru o zi valorează 5 lei la achiziţionarea online și 7 lei la casa de bilete. Copiii cu vârsta sub 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând de pe 12 noiembrie, vineri, de pe entertix.ro.

PMB precizează că accesul participanţilor se realizează în limita a 30% din capacitatea spaţiului de desfăşurare a evenimentului doar pe baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19. Astfel că doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și oamenii care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pot intra la bâlci. Sunt exceptaţi de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

Pentru persoanele care provin din state membre UE este obligatorie prezentarea Certificatului Digital European COVID-19 (în format electronic sau tipărit), iar persoanele provenite din state ale căror autorităţi nu emit certificate digitale COVID-19 ale UE sau documente compatibile cu aceste certificate, fac dovada vaccinării sau vindecării prin intermediul unui document (în format electronic sau tipărit) emis de respectivul stat.

Sursa: https://www.capital.ro/

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending