Connect with us

ALL MEDIA

Târg de Oferte Educaţionale organizat de UBB

Published

on

În perioada 4-5 aprilie 2013, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor găzduiește TÂRGUL DE OFERTE EDUCAȚIONALE organizat de Universitatea Babeş-Bolyai.

Evenimentul reuneşte toate facultățile din cadrul Universității, care își vor prezenta oferta educațională privind admiterea pentru anul universitar 2013-2014. Invitația este adresată elevilor, părinților, studenților, cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar și tuturor persoanelor interesate. Participanții vor putea obține informații și răspunsuri privind admiterea la UBB în anul 2013. Evenimentul își propune să ofere informații despre oferta educațională a tuturor facultăților din cadrul Universității, astfel încât să sprijine viitorii studenți în luarea deciziilor privind cariera și traseul educațional.

În cadrul acestui eveniment se va organiza și o conferință de presă, care va avea loc în data de 04.04.2013 de la orele 12.00, în sala de Consiliu a Facultății de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, etajul I, Str. Teodor Mihali nr. 58-60, Cluj-Napoca.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending