Connect with us

A-Z NEWS

Tarkan a fost arestat in Istanbul

Published

on

Reclame

Cantaretul de origine turca a fost arestat astazi la Istanbul impreuna cu alte 14 persoane din showbizul autohton, conform agentiei de presa Anatolia.

Tarkan a fost interogat, însă nu a fost pus sub acuzare încă. Potrivit presei, raidul poliţiei a fost legat de narcotice, Tarkan şi alte 14 persoane fiind reţinute pentru consumul de substanţe ilegale.

Tarkan Tevetoğlu (n. 17 octombrie 1972), cunoscut ca Tarkan, este un cântăreţ turc de muzică pop, născut şi crescut în Germania. Tarkan este cunoscut pentru utilizarea de teme romantice şi sexuale în melodiile sale, fiind poreclit de mass-media Prinţul muzicii pop. El a primit discul de platină pentru vânzarea a peste 15 milioane de albume în toată lumea.

Tarkan a înfiinţat în februarie 2007compania HITT Music (HITT Müzik & Prodüksiyon), care i-a devenit casă de discuri. Publicaţia americană The Washington Post l-a comparat cu Elvis Presley pentru succesul care l-a avut în SUA, iar Ahmet Ertegün fondatorul Atlantic Records (compania care îl reprezintă în America) a spus despre el că este unul dintre cei mai buni artişti cu care a lucrat vreodată.

Tarkan a intrat în topurile americane şi europene cu melodia Şımarık (Spoilt/Kiss Kiss/Chanson Du Bisou/Besos). Ca urmare a succesului din întreaga lume a acestei melodii, Tarkan a înregistrat o versiune în engleză cu ajutorul solistei Stella Soleil iar mai târziu cuHolly Valance, numind-o Kiss Kiss, după sunetele de sărut. Melodia a fost compusă de compozitorul turc Sezen Aksu, care mai apoi a vândut drepturile de autor mai multor artişti de pe mapamond. O altă colaborare de succes cu Aksu a venit odată cu single-ul Şıkıdım(Shake).

Muzica lui Tarkan a cucerit Europa în anii ’90, odată cu deschiderea graniţelor către Europa, dar mai ales spre Germania. Datorită succesului său, el a susţinut mai multe concerte în Europa, cele mai multe în Germania, devenind primul solist turc, care a concertat vreodată în afara Turciei.  În 2007, odată cu albumul Metamorfoz, Tarkan a devenit cel mai bine vândut artist turc din Europa, reuşind să vânda peste un sfert de milion de albume în primele două săptămâni de la lansarea oficială din 25 decembrie 2007

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending