Connect with us

Emisiuni

Tavi Clonda vine sâmbătă la Splash! Vedete la apă

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Cel mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă ajunge în acest weekend la final. Sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, artişti şi sportivi curajoşi îşi vor testa limitele, după ce în prealabil aceştia şi-au pregătit prestaţiile alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România. Printre ei este şi Tavi Clonda, care vine la Splash! Vedete la apă – spune el – ca să salveze onoarea familiei, după ce soţia sa, Gabriela Cristea, nu a avut curajul să sară în cadrul competiţiei. 

 

”Când mă suna Gabriela de la Bacău şi plângea, i-am zis „Lasă, iubire, te răzbun eu!” Da’ de unde… e foarte complicat, o provocare incredibilă, mai ales că atunci când devii părinte se schimbă priorităţile şi nebunia aia de odinioară dispare!”, a mărturisit Tavi Clonda, odată ajuns la bazinul de la Bacău. Dacă va reuşi sau nu acesta o săritură care să îi impresioneze pe juraţi, telespectatorii pot afla sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, în ultima ediţie de calificări înainte de marea finală Splash! Vedete la apă.

 

Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia, ce note vor primi din partea celor patru jurați şi cine se va califica în marea finală Splash! Vedete la apă, difuzată duminică, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, sâmbătă, de la 20:00.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending