Tayira lansează primul single din carieră - Stormy - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Tayira lansează primul single din carieră – Stormy

Published

on

Viitorul în muzică sună promițător! La doar 16 ani, Tayira cântă la 3 instrumente, iar după un an de canto lansează deja primul single.

 

 

Stormy este o piesă cu un sound cu totul special și diferit de muzica autohtonă a momentului, iar Tayira este o artistă nonconformistă care apreciază noutatea. Piesa are un vibe fresh, transmite emoții și cu siguranță va fi pe placul iubitorilor genului care, mai mult ca sigur, vor rezona cu piesa și starea pe care o transmite.

 

,,Atunci când am scris Stormy a fost o perioadă foarte agitată, precum o furtună, de aceea am ales și subiectul acesta. Așa că mi-am scris sentimentele pe foaie în încercarea de a ieși din starea respectivă”, a spus Tayira despre noul său single.

 

Tayira studiază muzica de la vârsta de 7 ani, cântă la vioară, pian și ukulele, însă niciun instrument nu a pasionat-o la fel de mult ca vocea. Muncește pentru o carieră în muzică și își dorește să ajungă cel puțin ca artiștii pe care îi admiră, printre care se numără și The Neighbourhood, Arctic Monkeys și Milly Chance.

Advertisement

 

,,Această piesă e doar un început”, a mai declarat artista. De muzica celui mai nou single al Tayirei (Teodora Cimpoesu) s-a ocupat ea însăși alături de mentora sa Andreea Avarvari (AVA). Versurile au fost scrise de Tayira, iar orchestrația realizată de Andrei Alexandru Ionuț (Acxel) și Mihai Grecan. Nu în ultimul rând, producătorul executiv este casa de producție Sonus Records.

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending