Connect with us

Emisiuni

CIRC TRAVESTI in show-ul “Te cunosc de undeva!”. Uite ce au facut Brenciu si Aradits ca sa impresioneze audienta! (galerie foto)

Published

on

Reclame

Show-ul “Te cunosc de undeva!” vine cu momente inedite sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30. În timp ce Andrei Aradits îmbracă o fustiță mini, încalță pantofi cu toc și cu sclipici și urcă astfel pe scena, Elena de la Mandinga  își agață cu tocul de la pantof trena pe care o poartă în momentul în care cântă “Timber”, piesa artistei americane Kesha, și cade pe spate.

Pentru că i-a promis lui Alex Velea că îl va ajuta să treacă peste ridicolul situației de a apărea din nou în travesti, în show-ului transformărilor, Andrei Aradits îmbracă o fustiță mini, încalță pantofi cu toc și cu sclipici și urcă astfel pe scena de la “Te cunosc de undeva.  El vrea să fie astfel alături de Alex Velea care se transformă în Misha, soția lui Connect-R, și cântă “Tenerife”.

“Scopul juriului nu e să judece, ci să ajute. L-am ajutat pe Alex și am trecut împreună peste ridicolul situației. Împart alături de Alex Velea acest ridicol, pe care mi-l asum!”, ne-a declarat președintele juriului „Te cunosc de undeva!”. Și nu s-a descurcat rău deloc în această… originală ipostază. “Am vrut să văd dacă este atât de grav pe tocuri, cum se plâng concurenții. Nu mi s-a părut deloc complicat. Am urcat și am coborât scările și am constatat că nu tocurile sunt problema pentru bărbații în travesti, ci grația interioară!”, mai spune acesta.

Fascinat de înfățișarea lui Aradits, Brenciu îi face o propunere, spre amuzamentul celorlalți jurați: “Știi ceva? Fii președinta noastră! Te rog frumos! Aș vrea să nu te schimbi niciodată!”

În timp ce unii se distrează, alții au parte de accidente. Este și cazul Elenei de la Mandinga, care s-a împiedicat în timpul filmărilor la ”Te cunosc de undeva”. Horia Brenciu și Doru Todoruț sar de la masa juriului, respectiv de pe canapeaua concurenților, să o ajute să se ridice. Din fericire, Elena nu s-a accidentat și a putut  relua filmarea. “Nu m-am lovit, pentru că am știut cum să cad… La personajul anterior, Afric Simone, am alunecat de trei ori la repetiții, în timp ce făceam piruetele acelea bruște specifice lui.”, ne-a spus aceasta.

Cum s-au descurcat vedetele în show-ului transformărilor , vedeți sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.


Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending