TE CUNOSC DE UNDEVA | Lider de audienţã cu debutul celui mai nou sezon! Ellie White a câştigat prima ediţie cu rolul Romicãi Puceanu (vezi cifre) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate în cel mai mic detaliu, voci antrenate şi multã voie bunã au fost ingredientele debutului celui mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”, difuzat asearã la Antena 1.

Cu interpretãri excepţionale şi muzicã de foarte bunã calitate, cei opt concurenţi ai transforming show-ului i-au cucerit pe telespectatori de la primul pânã la ultimul moment, transforming show-ul de la Antena 1 conducând clasamentul de audienţă atât la nivelul targetului urban, cât şi pe segmentul naţional. Postul generalist al Grupului Intact a fost preferatul publicului din mediul urban, atât în Prime Time, cât şi la nivelul întregii zile.

Transformãri de senzaţie în primul episod al transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”, cei opt concurenţi întrecându-se pe sine în încercarea de a impresiona publicul şi de a prinde un loc pe podium. Cea mai spectaculoasă transformare, apreciată atât de cei patru juraţi cât şi de concurenţi a fost Romica Puceanu, rol care i-a adus lui Ellie White premiul ediţiei. „Ai venit, ai cântat şi ai uimit! Mi-a plãcut enorm cum ai dozat, cã ai cântat melismele cu mãsurã. Sunt foarte mulţumitã de tine în aceastã searã şi te felicit! E un început bun!” – iar când aceste cuvinte vin chiar de la profesoara de canto, Ozana, te poţi considera un fericit.

Cei de acasă au savurat fiecare minut din interpretările talentaţilor concurenţi, alegând şi de această dată Antena 1. Astfel, la nivelul targetului all urban, „Te cunosc de undeva!” s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor lor cu 7.7% rating şi 18.9% share. Locul secund a fost ocupat de Pro TV, care a înregistrat la nivelul aceluiaşi target un rating de 5.2% şi 12.8% cotă de piaţă.

All Urban
Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
TE CUNOSC DE UNDEVA! (20:26-23:57) Antena 1 7.7 18.9 807
Pro TV 5.2 12.8 548

 

Ierarhia s-a pãstrat şi la nivel naţional, peste 1 196 000 de telespectatori urmãrind, în medie, show-ul Antenei 1. În minutul de aur, 22:30, 1 754 000 de telespectatori urmãreau transformãrile de senzaţie marca „Te cunosc de undeva!”. Sâmbăta viitoare, de la 20:30, noi transformări incredibile îi aşteaptă pe telespectatori la „Te cunosc de undeva!”, concurenţii dând viaţă şi de această dată unui spectacol savuros.

National
Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
TE CUNOSC DE UNDEVA! (20:26-23:57) Antena 1 6.3 15.5 1196
Pro TV 5 12.4 958

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending