Connect with us

Emisiuni

Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate categoriile de public

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ilona şi Ristei au câştigat cea de-a cincea gală cu transformarea în Cher

Cea mai nouă ediţie a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, câştigată de către cuplul Ilona şi Ristei cu o super transformare în Cher, s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

            Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:57 – 00:00), lider de audienţă, cu 5.6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.3%, urmată de Pro TV, cu 4 puncte de rating și 15.8% cota de piață.

La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, cu 6.9 puncte de rating şi 20.8% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 3.7 puncte de rating şi 11% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.3 puncte de rating și 18.1% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 5 puncte de rating şi 14.3% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:30, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau jurizarea celei mai noi ediţii Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

Explozie de culoare, energie și transformări neașteptate în cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!. Gheața a fost spartă de echipa formată din Ilona Brezoianu și Florin Ristei, care au intrat în pielea reginei Glamour, Cher. Zarug și Jazzy Jo au adus pe scenă o legendă a muzicii românești, care a emoționat până la lacrimi o țară întreagă, pe inegalabila Mirabela Dauer.

Celebra trupă rock Nirvana a fost adusă pe scenă într-un moment exploziv care a unit generații întregi de Alexia și Dima, în vreme ce Romică Țociu și Carmen Chindriș s-au transformat în enigmaticul artist Carla’s Dreams şi Ema. Carmen Chindriș s-a văzut pe ea însăși de două ori pe scena Te cunosc de undeva!, căci ruleta le-a adus Anei şi Monicăi Odagiu personajul său, iar asemănarea a fost una izbitoare. Emi și Cuza nu au ținut cont de bariera lingvistică, atunci când au adus pe scenă trupa asiatică Shanshui Zuhe într-o transformare emoționantă.

A urmat apoi o explozie de muzică și dans marca Anisia Gafton și Ionuț Rusu, care au adus la viață pe scena Te cunosc de undeva! trupa Boney M, care a făcut istorie în discotecile din România. Ultimul moment al serii a fost cel al chitărilor, Paula Chirilă și Maria Buză interpretând hit-ul Gipsy Kings- Bamboleo.

Juriul a avut o misiune grea, iar după jurizarea lor, trei echipe – Emi și Cuza, Ilona și Ristei și Carmen Chindriș și Romică Țociu au fost la egalitate. Băieții de la Noaptea Târziu au hotărât câștigătorii acestei ediții, punctele lor mergând către Ilona Brezoianu și Florin Ristei. 

 Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a şasea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National
Perioada 28 mai 2022
Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending