Connect with us

AUDIENȚE TV

Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate categoriile de public

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Emi şi Cuza au câştigat cea de-a patra gală cu transformarea în Sting și Stevie Wonder

Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a patra gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de către Emi şi Cuza, cu o super transformare în Sting şi Stevie Wonder. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

            Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (20:00 – 00:01), lider de audienţă, cu 4.9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21.4%, urmată de Pro TV, cu 4.6 puncte de rating și 20.3% cota de piață. La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, cu 6.9 puncte de rating şi 22.5% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 4 puncte de rating şi 13.2% cota de piaţă.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.2 puncte de rating și 19.9% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 4.8 puncte de rating şi 15.4% cota de piaţă. În minutul de aur, 23:04, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau jurizarea celei mai noi ediţii Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

Concurenții „Te cunosc de undeva!” au făcut show total în cea de-a patra gală a transforming show-ului de la Antena 1. Emisiunea a debutat cu Jazzy Jo și Zarug, care i-au interpretat pe Delia și Grasu XXL, provocarea fiind cu atât mai mare pentru Zarug, pentru care melodia a fost în primă audiţie. Inegalabila Dani Klein, cunoscută drept Vaya con Dios, a fost adusă în scenă de către Carmen Chindriș și Romică Țociu, urmată de un duet extraordinar între regele latino Ricky Martin și regina Pop din Australia, Kylie Minogue, o transformare cu adevărat loca, marca surorile Odagiu.

Emi și Cuza au avut parte de un moment greu, plin de eleganță și impact, care a adus lacrimi în ochii tuturor, cum numai Sting și Stevie Wonder pot să aducă. “Emi s-a autodepășit. Ați redat sensibilitatea și gingășia piesei!” a spus Ozana la finalul momentului. Alexia si Dima au fost fericiţii câştigători ai provocării Black Eyed Peas de a învăța 6 pagini de versuri și au reușit să pună în scenă un moment plin de energie și dans. Cea de-a șasea transformare a serii a prezentat un moment pe sufletul românilor, Maria Buză și Paula Chirilă intrând cu emoții în pielea lui Ionel Tudorache, care le-a și transmis un mesaj special celor două. Cea mai frumoasă poveste de dragoste a luat viață cu ajutorul Ilonei Brezoianu și a lui Florin Ristei, care au avut parte de o dublă provocare, trebuind să îi interpreteze atât pe Frumoasa și Bestia, cât și pe Ariana Grande și John Legend.

Ionuț și Anisia au cântat o melodie cunoscută, dar pe care nimeni nu știe cine o cântă, Jaga Jaga. Câștigătorii ediției cu numărul patru au fost aleşi de Ilona și Ristei, care au dat dovada de fair play. Deşi se aflau în frunctea clasamentului, la distanță de un singur punct de băieții de la Noaptea Târziu, le-au dat lor cele 5 puncte, desemnându-i câştigătorii galei.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a cincea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National
Perioada 21 mai 2022

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending