FOTO: Sezonul 10 TE CUNOSC DE UNDEVA: Cele 5 concurente al show-ului! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

“Te cunosc de undeva!” revine din toamnă, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon și zece concurenți nerăbdători să intre în fascinantul joc al transformărilor totale.

Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză sunt cele cinci concurente care vor urca pe scena show-ului în noul sezon. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoștință cu celebra ruletă a personajelor.

 

PREMIERĂ: Sezonul cu numărul 10 al show-ului TE CUNOSC DE UNDEVA, sâmbăta la Antena 1

 

AMNA:Am acceptat cu mare bucurie să vin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că îmi place să îmi petrec timpul cu oameni de la care am ce învăța. Îmi place să lucrez cu profesioniști și să evoluez, așa că sunt în locul potrivit”, spune Amna.

AMNA TE CUNOSC DE UNDEVA

AMNA
TE CUNOSC DE UNDEVA

NICO:Participarea mea la “Te cunosc de undeva!” este o surpriză dintre cele mai plăcute,pentru anul acesta. Așteptam de câteva sezoane să particip, de aceea ziua în care mi s-a propus să mă alătur acestui minunat show a fost o zi fericită pentru mine”, adaugă Nico.

NICO TE CUNOSC DE UNDEVA

NICO
TE CUNOSC DE UNDEVA

MISHA:Mă bucur mult să fiu aici. Îmi plac foarte mult colegii și echipa show-ului. Mi-e puțin teamă de necunoscut și de faptul că nu știu exact cum decurg lucrurile, dar sunt sigură că mă voi acomoda. Va fi un pic mai complicat cu programul, pentru că sunt obișnuită să stau cu Maya (n.n. fetița ei și a lui Connect-R) 24 de ore din 24 dar, în această perioadă de filmări, mă va ajuta mama, care va veni de la Galați special pentru asta”, spune Misha.

MISHA TE CUNOSC DE UNDEVA

MISHA
TE CUNOSC DE UNDEVA

ADINA RADUCAN: Participarea la “Te cunosc de undeva!” este o bucurie și pentru Adina Răducan, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon XFactor. “Îmi place să mă autodepășesc și să trăiesc mereu experiențe noi, prin care să mă dezvolt ca artist. Voi încerca să fiu cât mai receptivă, astfel încât fiecare personaj să îmi iasă cât mai bine. Sunt sigură că voi reuși să fac față cu brio”, spune Adina.

ADINA RADUCA TE CUNOSC DE UNDEVA

ADINA RADUCA
TE CUNOSC DE UNDEVA

MARIA BUZA:

Dacă Amna, Misha, Nico și Adina Răducan se află pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, Maria Buză va urca pe scena show-ului pentru a patra oară. De data aceasta, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon va cânta în duet cu unul dintre concurenții de sex opus.  Despre cine este vorba, telespectatorii Antenei 1 vor afla în curând.“M-a surprins foarte mult invitația în acest sezon. Nu știu dacă mă credeți dar, pentru mine, “Te cunosc de undeva!” era un episod încheiat. Nu-mi imaginam să mai particip vreodată. Dar, uite, niciodată să nu spui niciodată! Acum o să-mi fie greu să plec din fotoliul meu comod de-acasă în care urmăream fericită emisiunea, ca să mă lupt din nou cu emoțiile care nu-mi dau pace exact atunci când urc în liftul magic. Asta e, dacă nu „mor” acum… de mine nu mai scăpați!”, spune Maria.

MARIA BUZA TE CUNOSC DE UNDEVA

MARIA BUZA
TE CUNOSC DE UNDEVA

Mâine, RADAR DE MEDIA vă prezintă cine sunt concurenţii băieţi şi show-ului TE CUNOSC DE UNDEVA. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending