Te impovareaza creditele? Te sfatuim corect sa scapi de ele! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Te impovareaza creditele? Te sfatuim corect sa scapi de ele!

Published

on

scapa de credite

Atunci cand trec printr-o perioada dificila, din punct de vedere financiar, care poate fi cauzata de diverse motive (un tratament costisitor, cheltuieli neprevazute, facturi mai mari ca de obicei, defectarea unei masini sau a unui electrocasnic important) oamenilor le este mai greu sa-si plateasca datoriile. La ce solutie pot apela?

Pentru a face fata tuturor obligatiilor financiare si a nu intra in imposibilitatea de a achita ratele care sunt cheltuieli prioritare intr-o familie, este nevoie de atentie in privinta urmatoarelor aspecte:

Negocierea este o arta si o solutie de moment

Dupa cum se stie, intarzierea la plata ratelor nu este un lucru foarte placut, mai ales ca atrage dupa ea penalitati care nu inseamna altceva decat mai multi bani datorati. In cele mai multe cazuri, bancile sau institutiile la care oamenii au datorii pe care nu le achita la timp vor proceda la recuperarea lor.

Potrivit KRUK Romania, este important ca datornicii sa nu fuga de responsabilitati, ci din contra, sa faca in asa fel incat sa poarte discutii cu reprezentantii institutiilor in cauza, pentru a gasi cea mai buna solutie la problema lor. A negocia este si in acest caz o arta si chiar o cale de a iesi din impasul provocat de dificultatea achitarii creditelor.

Comunicarea deschisa, cheia catre depasirea impasului

Problemele financiare nu tin o viata, odata cesunt constientizate si persoanele in cauza iau masuri pentru a le depasi. In cazul companiei mai sus mentionate, comunicarea catre un reprezentant KRUK a tuturor problemelor de acest tip, va fi primul pas in identificarea solutiilor. Fiecare caz necesita o abordare specifica si de aceea, varianta discutiei cat mai deschise si oneste cu un reprezentant al companiei va oferi sansa unei solutii, care poate fi chiar reesalonarea ratelor.

De ce este atat de importanta comunicarea in acest caz? Pentru ca, dupa cum se stie, KRUK nu este o banca, ci este un colector de creante. Prin urmare, specialistii de la aceasta companie au tot interesul sa vina in ajutorul oamenilor, pentru ca ei sa-si achite datoriile in ritmul lor si sa nu mai intre in dificultate, din acest punct de vedere. Atunci cand clientul plateste, ambele parti sunt multumite, inclusiv cea de-a treia, respectiv creditorul initial.

Angajamentul de plata este o metoda eficienta de a usura achitarea datoriei!

Semnarea unui angajament de plata reprezinta o modalitate utila de a gestiona datoriilecare pun probleme, dupa cum s-a scris si intr-un alt articol de pe RadarDeMedia. Pentru ca au libertatea de a-si stabili singuri ratele lunare, oamenii beneficiaza din start de un avantaj enorm care ii va ajuta sa stinga mai usor datoria.

Advertisement

In concluzie, in momentul din care clientii accepta ajutorul reprezentantilor KRUK, vor avea sentimentul ca nu trec singuri prin aceasta situatie neplacuta, lucru care le da incredere ca vor reusi sa o depaseasca. In mod cert, vor primi ajutor pentru plata datoriilor!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending