Connect with us

În luna septembrie, Crime + Investigation™ (CI) aduce publicului două noi serii palpitante: “Te iubesc, dar te-am mintit” si “Cosmaruri din campus”.

Din 1 septembrie, în fiecare marți de la orele 22:55, Te iubesc, dar te-am mințit” spune poveşti şocante, dar adevărate despre secrete  de  familie  şi  trădări.  Inspirat  de evenimente reale, fiecare episod povesteşte două întâmplări – şi în fiecare poveste, minciunile sunt descoperite,  confruntările  explodează,  cei implicaţi suferă consecinţele şi încearcă să se revanşeze, uneori prea târziu. Episoadele sunt aduse la viaţă prin reconstituiri fidele care le oferă telespectatorilor o experienţă extrem de realistă.

Coșmaruri din campus” va debuta pe Crime + Investigation™ pe 7 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la orele 22:55. Serialul prezintă mărturii personale de la făptaşii unora dintre cele mai şocante crime din campusurile americane. Urmăriţi cum Matt Carrington, un tânăr muncitor cu  o  inimă  de  aur,  student  la  Universitatea Chicago State, este obligat să participe la o iniţiere fatală. Vedeţi cum Christen Naujoks este urmărită de un hărţuitor obsedat la Universitatea Carolina  de  Nord-Wilmington.  Şi  aflaţi  cum bobocii ambiţioşi de la Universitatea Gallaudet au fost şocaţi de o crimă.

 Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Telekom.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending