TE PUI CU BLONDELE | Lora: “M-am măritat pentru că aveam nevoie de buletin de Bucureşti” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

TE PUI CU BLONDELE | Lora: “M-am măritat pentru că aveam nevoie de buletin de Bucureşti”

Published

on

Dan Negru îi va avea ca invitaţi la “Te pui cu blondele?” în ediţia de miercuri, 7 august, la orele 20:30, la Antena 1, pe Daniel Buzdugan şi Lora. Cei doi s-au lăsat provocaţi de blonde şi au mărturisit aspecte inedite din viaţa lor.

Lora, membră în juriul emisiunii “Next Star”, întrebată de o concurentă cum s-a cunoscut cu soţul ei, a recunoscut faptul că l-a remarcat pe partenerul ei încă de pe vremea când era într-o altă relaţie “Mi-a plăcut la el simţul umorului. Eram cu un tip care semăna cu Justin Timberlake şi mereu când ne vedea făcea mişto spunând <Daţi-vă că trece Justin cu Britney>”.

Fosta concurentă de la “Te cunosc de undeva”, Lora, a mărturisit că şi-a unit destinul cu soţul ei, Dan Badea, pentru că avea nevoie de buletin de Bucureşti. Înainte de a-i lăsa pe toţi cu gura căscată, frumoasa cântăreţă a spus amuzată că glumeşte.

Ediţia de miercuri, 7 august, de la orele 20:30, la Antena 1, a celui mai longeviv show de televiziune, “Te pui cu blondele?”, se anunţă a fi o emisiune inedită, cu farse, dezvăluiri incendiare şi provocări, în care Dan Negru, campionul divertismentului, va avea grijă ca regulile “războiului” dintre blonde şi invitaţii săi să fie respectate.

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending