Connect with us

AUDIENȚE TV

TEATRU TV: Într-o singură seară, Antena 1 a umplut toate sălile de teatru din ţară (vezi cifre si foto)

Avatar

Published

on

TEATRU TV, start în forţă la Antena 1! Aproape 600 000 de persoane din mediul urban i-au fost alături actorului Mihai Bendeac ieri seară, susţinând din faţa micilor ecrane cel mai ambiţios proiect al anului, însemnând că s-au uitat de zece ori mai mulţi oameni decât dacă s-ar fi umplut la refuz simultan toate sălile de teatru din România. Majoritatea telespectatorilor care au urmărit piesa transmisă de Antena 1 fac parte din publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 ani.

“Credem că publicul e doritor să vadă şi alt gen de divertisment, că teatrul răspunde unei nevoi fundamentale de distracţie. Audienţele înregistrate de prima piesă sunt încurajatoare şi sperăm ca publicul să aprecieze şi celelalte spectacole pe care le pregătim în serile de miercuri”, a declarat Claudiu Oprea, Head Of Production, Antena Group.

“Doctori de femei” a fost piesa care a deschis miercuri stagiunea de TEATRU TV, o comedie savuroasă care a adus în faţa telespectatorilor actori îndrăgiţi şi atmosfera intimă a unei săli de teatru. Pentru toţi cei care cred că divertismentul poate însemna artă, spectacol, emoţie, umor de calitate sau cred că actorii noştri merită din plin aplauze pentru modul lor de a ne bucura şi a ne face mândri, TEATRU TV este o opţiune.

Aproape 600.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit ieri piesa “Doctori de femei”, Antena 1 înregistrând în slotul 20:28-22:51, 5,5% rating şi 10,1%. Mai mult, la nivelul targetului comercial, 18-49 Urban, TEATRU TV a înregistrat audienţe semificative, cota de piaţă urcând la 12%, corespunzător unui rating de 5,9 procente. În minutul de aur, 20:55, TEATRU TV înregistra cu piesa “Doctori de femei”, 8,1 procente rating şi 14,1% share la nivelul targetului all urban, 852.000 de telespectatori urmărind în acel moment Antena 1.

“Mulţumesc. MULŢUMESC pentru sutele de mesaje de felicitare. MULŢUMESC celor care au fost în sală la “Pijamale” în timp ce pe tv se difuza “Doctori de femei”. Şi MULŢUMESC celor care au fost azi şi vor fi şi în următoarele câteva saptamâni alături de nişte oameni care fac tensiune 20 atunci când se bate gongul ca voi să priviţi, de acasă ori chiar din sală, un spectacol cât mai bun”, a declarat Mihai Bendeac.

Miercurea viitoare, de la 20.30, telespectatorii sunt aşteptaţi să se bucure din nou alături de Mihai Bendeac de o piesă spumoasă, “Pijamale”, şi să susţină prin simpla plăcere de a privi TEATRU TV. Ca şi săptămâna trecută, ieri, la înregistrarea piesei, alături de Mihai Bendeac au venit la Teatrul de Comedie nume cunoscute, familia, prieteni şi apropiaţi ai actorului şi mai ales susţinători ai ambiţiosului proiect, TEATRU TV. Din ce în ce mai multe persoane se alătură acestei iniţiative curajoase, în sala Teatrului de Comedie aflându-se ieri Dan Negru, Andreea Berecleanu, Gabriel Cotabiţă, Cornel Ilie, Dan Bittman, Rodica Popescu Bitănescu, Horia Moculescu, Nicolai Tand, Mirela Boureanu Vaida, Anca Rusu sau Stephan Pelger.

Din distribuţia spectacolului „Pijamale” fac parte: Mihai Bendeac (Leonard), Adrian Titieni (Georges), Monica Davidescu (Yvonne), Anca Sigartău (Babette), Şerban Pavlu (Jacques), Romeo Pop (Inspectorul Legrande), Alexandra Velniciuc (Claudine). Costume: Stephan Pelger. Scenografie: Bogdan Spătaru. Adaptare a lui Emanuel Pârvu după “Moumou” de Jean DE Letraz. Spectacolul „Pijamale” se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis.

Spectacolele sunt realizate împreună cu Teatrul de Comedie. Regia TV aparţine lui Emanuel Pârvu.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending