Connect with us

EVENTS

Teatrul În Culise se transformă și își schimbă ”look-ul”

Published

on

Din această toamnă Teatrul În Culise ocupă mansarda din La Scena din Calea Călărașilor, colț cu Mântuleasa, pentru a duce mai departe gândul, visul și misiunea teatrului independent. Odată cu această metamorfoză, din 19 octombrie În Culise își schimbă imaginea din online și lansează noul website www.inculise.ro, într-o formulă îmbunătățită, mai accesibilă și user friendly, care îl pune pe spectator față în față cu actorul de pe scenă.

Un logo nou, contemporan, o imagine mai prietenoasă și mai aproape de oameni. Din această stagiune, În Culise propune un tip de relaționare mai strânsă cu publicul și promovează un teatru al oamenilor, pentru că așează actorul față în față cu omul curent atât prin spațialitatea spectacolelor, cât și prin subiectele propuse; un teatru actual, cu subiecte care vorbesc despre realitatea lumii de azi; un teatru intim, care se ferește de distanțele impuse tot mai des de societate; un teatru deschis, pentru că dorește să mențină un dialog cu cei care îi trec pragul și să înlăture preconcepțiile legate de underground sau elite; un teatru entertaining, pentru că dorește să transmită mesaje în forme de spectacol captivante, distractive, amuzante; un teatru necesar, în contextul socio-cultural bucureștean.

Cristian Bajora afirmă ”La fel ca orice brand, un teatru independent are nevoie de un refresh al imaginii – am simțit nevoia să aducem în prezent misiunea În Culise și să o comunicăm și prin logo, website, postere ale spectacolelor. Acum suntem mai prezenți, printr-o imagine caracterizată de simplitate și forță sugestivă.”

Uniunea dintre În Culise și La Scena înseamnă de fapt împletirea viselor lui Cristian Bajora, directorul artistic al Teatrului În Culise, cu cele ale lui Dan Hornoiu, președintele Fundației culturale ParteR și fondatorul teatrului din pod (Teatrul Arca). Se continuă astfel o istorie a fenomenului independent începută pe scândura din pod de actori de top ai teatrului românesc.  

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending