Connect with us

Spectacole

Teatrul Mic reia spectacolul „Portretul Doamnei T” cu binecunoscuta Olga Tudorache şi Lucian Nuţă

Spectacolul de teatru „Portretul Doamnei T” care-i are in distributie pe celebra actrita Olga Tudorache si Lucian Nuta se reia la Teatrul Mic din Bucuresti, incepand cu aceasta saptamana.

Olga Tudorache, a jucat pentru prima data aceasta piesa in 2006 alaturi de Marius Bodochi. Ea se identifica foarte bine cu rolul pe care-l interpreteaza, respectiv „Doamna T” declarand ” „Piesa aceasta este cu adevărat povestea mea. Cine vrea să ştie ceva despre mine, să vină să mă vadă jucând! Nu am jucat nicio clipa un personaj pentru ca nu era nevoie” marturiseste Eroina.

Published

on

Spectacolul de teatru „Portretul Doamnei T” care-i are in distributie pe celebra actrita Olga Tudorache si Lucian Nuta se reia la Teatrul Mic din Bucuresti, incepand cu aceasta saptamana.

Olga Tudorache, a jucat pentru prima data aceasta piesa in 2006 alaturi de Marius Bodochi.  Ea se identifica foarte bine cu rolul pe care-l interpreteaza, respectiv „Doamna T”  declarand ” „Piesa aceasta este cu adevărat povestea mea. Cine vrea să ştie ceva despre mine, să vină să mă vadă jucând! Nu am jucat nicio clipa un personaj pentru ca nu era nevoie” marturiseste Eroina.

Celebra  actrita este cunoscuta publicului larg din roluri in piese importante precum  Vitoria Lipan din „Baltagul”, Ioana Boiu in „Suflete tari„,  doamna Clara in istorica piesa  dramatica „Vlaicu Voda„, „Antigona” din spectacolul cu acelasi nume scris de Sofocle.

Spectacolul levitează peste inefabila graniţă dintre viaţa personajului şi viaţa actriţei devenită personaj. Cu toate astea, am fi într-o mare eroare dacă am crede că Olga se joacă doar pe sine. Mult mai subtilă, ea ne emoţionează întruchipând personajul care a devenit Doamna T.”, spune Liana Ceterchi, regizorul spectacolului. ”

O potrivire de dincolo de ceea ce poţi explica simplu în cuvinte şi care nu încetează să ne mire, uneori cu oarecare spaimă, dar, mai ales, cu mereu surprinzătoare bucurii“, spune Bamberger despre colaborarea cu marea actriţă.

Cine doreste sa ii vada pe Olga Tudorache si Lucian Nuta jucand acest spectacol, sunt invitati Joi 14 si Duminica 24 Octombrie 2010, la Teatrul Mic, incepand cu orele 19:00.

Foto: Steluta Popescu
Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending