Connect with us

LIFE STYLE

TeddyBear lansează un remix pentru piesa „Keep It Low”

Published

on

„Povestea dintre doi oameni care se îndrăgostesc și sunt atrași unul de celălalt ca sufletele pereche – ca yin-ul cu yang-ul, ca sosurile cu cartofii prăjiți.”

Acesta este modul în care MARTIS descrie povestea de dragoste romantică din spatele single-ului său de debut „Keep It Low”, care rămâne fără îndoială în playlist-ul tu. Cu „Keep It Low”, cântărețul și compozitorul MARTIS a aranjat coloana sonoră perfectă pentru vară! Vocea sa deosebită, unică, conferă piesei acel ceva care l-a determinat și pe TeddyBear să lansează astăzi, 6 august, un remix pentru această piesă.

Așa că, dacă din luna mai și până acum ați avut varianta originală a lui „Keep It Low” în playlist, este momentul să îl updatați. Pentru că remix-ul lui TeddyBear va fi cu siguranță primit cu boxele deschise de către voi.

Enjoy & have a great weekend, chiar dacă ploaia pare să fi stricat un pic startul acestui final de săptămână 🌧️

TeddyBear reprezintă un proiect nou, care își dorește să aducă un vibe fresh pe scena muzicii electronice din România și nu numai. Dorința lui cea mai mare? Muzica creată să iasă din toate tiparele cunoscute.

Evoluția muncii sale artistice l-a adus în lumina unora dintre cele mai mari festivaluri de muzică. Este momentul lui. Este momentul TeddyBear.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending